Erol Bulut, Fenerbahçeli futbolcuyu İngiltere'ye götürmek istiyor!

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, Fenerbahçe forması giyen Lincoln Henrique'ye talip oldu.

Erol Bulut, Fenerbahçeli futbolcuyu İngiltere'ye götürmek istiyor!
Erol Bulut, Fenerbahçeli futbolcuyu İngiltere'ye götürmek istiyor!
GİRİŞ 01.02.2024 18:59 GÜNCELLEME 01.02.2024 19:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra sahalara geri dönen Lincoln Henrique için İngiltere Championship ekibi Cardiff City devreye girdi. Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için Fenerbahçe’ye bonservisiyle Transfer etme veya kiralık olmak üzere iki teklif yaptı. Sarı-lacivertli ekibin vereceği karara göre kısa süre içerisinde görüşmelerin tamamlanması bekleniyor.

Öte yandan Lincoln Henrique için Süper Lig ekibi MKE Ankaragücü de devrede. Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başkent ekibi, Brezilyalı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

BU SEZON SADECE 1 MAÇTA FORMA GİYDİ

Sakatlığı sebebiyle uzun süredir takımdan uzak kalan Lincoln Henrique, Türkiye Kupası’nda Adanaspor ile oynanan karşılaşmada formasına kavuşmuştu. Mücadeleye ilk 11’de başlayan ve 83 dakika sahada kalan 25 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • poyraz 3 ay önce Şikayet Et
    taraftar linkolinin gitmesini istemiyor fb nin en iyi oyuncusu solbek sol orta solkanat oynayan joker oyuncu 3 oyuncuya bedel. linkolini seneye 20 m euroya satabilir fb. o kalitede oyuncular 20 m euro.
    Cevapla
  • Özel biri 3 ay önce Şikayet Et
    FB de çalışan ekmek yiyen futbolculuk tan teknik direktörü hakkını veriyor emre gider yenilir ferdiyi över volkan hermaci alır FB ye yatar sonra taktik deyistik benim hatam der Bülent GS den puan alır FB ye yatar acun sadece FB de oynamayan coplere para verir sırf şike demesinler diye para etmeyeni alır nerde FB li futbolcu hoca yatar al gülüm ver gülüm yapar bunlar futbolun içindeki .
    Cevapla
  • Sefa 3 ay önce Şikayet Et
    Sakın
    Cevapla
  • Ebubekir 3 ay önce Şikayet Et
    gitmesin
    Cevapla