Resmi açıklama geldi! Milli yıldız Hull City'de

Trabzonspor ile yol ayrımına giden Abdulkadir Ömür, Hull City'ye transfer oldu. Hull City ve Trabzonspor kulüpleri transferi duyurdu.

Resmi açıklama geldi! Milli yıldız Hull City'de
Resmi açıklama geldi! Milli yıldız Hull City'de
GİRİŞ 01.02.2024 18:40 GÜNCELLEME 01.02.2024 18:54
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Abdülkadir Ömür'ün Trabzonspor macerası sona erdi. Bordo-Mavililerde kadro dışı bırakılan milli futbolcunun sözleşmesi karşılıklı feshedildi. Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesinin feshedildiğini TFF'ye bildirdi.



TRABZONSPOR ANLAŞMAYI DUYURDU

Trabzonspor Kulübü'n den yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Abdülkadir Ömür'ün, Hull City'ye kesin transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hull City, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödeme yapacaktır. Anlaşma kapsamında; Hull City'nin, oyuncu ile sözleşmesi devam ettiği süre boyunca İngiltere Premier Lige çıkması halinde, Kulübümüze, 2.500.000.-EUR daha ödeme yapacaktır. Ayrıca, Kulübümüze, oyuncunun bir başka kulübe kiralanması ve/veya kesin transferinin gerçekleşmesi halinde elde edilecek transfer bedelinin, işbu anlaşma dolayısıyla Kulübümüze ödenen/ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının %50'si ödenecektir. Yine anlaşma uyarınca, oyuncunun Türkiye'ye transferi durumu söz konusu olması halinde öncelik hakkı Kulübümüze ait olacaktır." ifadelerine yer verildi.

Bu sezon ligde 16 maça çıkan Abdülkadir Ömür gol sevinci yaşayamazken 6 asist yaptı.



"ONU İZLEMEKTEN ZEVK ALACAKLAR"

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior transferin  resmiyet kazanmasının ardından, “Abdüş'le ilk kez Antalya'da Trabzonspor ile hazırlık maçında karşılaştığımızda tanıştım ve ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu hemen fark ettim. Onu alabileceğimizi anladığımızda bunun bizim için harika bir fırsat olduğunu hissettik. Trabzonspor'un şampiyon olmasında büyük payı vardı. Ülkesinin milli takımında da forma giydi. Taraftarlar onu izlemekten zevk alacak." şeklinde konuştu.



ACUN ILICALI DOĞRULADI

61saat'e konuşan Hull City Başkanı Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

"Potansiyeli yüksek bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Yüksek bir satış gerçekleşirse Trabzonspor'un da bu konuda faydalanmasını istedik. Güzel bir şekilde görüşmelerimiz sürdü. Abdülkadir Ömür'ün Avrupa hayali gerçekleşti. Sözleşmeye koyduğumuz sonraki satış maddesiyle Trabzonspor'un potansiyel gelir kaybı önlenmiş oldu. Çok mutluyuz. Başkan Ertuğrul Doğan'a yardımlarından ötürü teşekkür ediyorum."

"5 MİLYON EURO'YA ÇIKTIK"

"Türkiye'den teklifler vardı Trabzonspor için gitmesinin faydalı olacağını düşünmedik. Son anda bonuslarla 5 milyon Euro'ya kadar çıktık. %50 Trabzon'da kaldı. Avrupa'dan teklifler oldu ancak Ömür bizimle olmayı tercih etti. İki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum"



HULL CİTY BU VİDEO İLE DUYURDU

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 27
  • 46 MARAŞ 3 ay önce Şikayet Et
    Bir kaç seneye survivor da oynar.
    Cevapla
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de bir hayat nasıl heba edilir konulu dersi izlediniz.
    Cevapla
  • Muallim 3 ay önce Şikayet Et
    Süper oyuncumuzu Allah yolunu açık etsin. Amin.
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    Ohhh be sırada Berat diyin ne olur
    Cevapla
  • yoğunlook 3 ay önce Şikayet Et
    City nin 23 milyonunu kabul etmemişler de , uğurcam değerini bulacakmış da, bırakın palavrayı, 2,5 a fit olursunuz işte.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle