Enes Ünal'a yol göründü! Saatler kala Premier Lig'den sürpriz talip

İspanyol ekibi Getafe'de top koşturan milli futbolcu Enes Ünal'a Premier Lig takımlarından Bournemouth talip oldu.

Enes Ünal'a yol göründü! Saatler kala Premier Lig'den sürpriz talip
Enes Ünal'a yol göründü! Saatler kala Premier Lig'den sürpriz talip
GİRİŞ 01.02.2024 14:17 GÜNCELLEME 01.02.2024 23:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İspanya'da Getafe forması giyen ve uzun süren sakatlığının ardından yeni yeni süre almaya başlayan Enes Ünal yeni bir maceraya yelken açabilir.

Özellikle geçtiğimiz sezonki formuyla manşetleri süsleyen ve 2022-23'ü 15 gol, 5 asistlik performans ile tamamlayan Enes Ünal için Avrupa'da transfer döneminin kapanmasına saatler kala sürpriz bir ihtimal doğdu.



BOURNEMOUTH PEŞİNDE

Sky Sports'un haberine göre; Premier Lig ekibi Bournemouth, Enes Ünal'ı zorunlu satın alma maddesi ile birlikte kiralamak için oyuncu ve kulübü Getafe ile anlaşmaya vardı.

Haberde; zorunlu satın alma maddesinin 16.5 milyon euro olduğu da vurgulandı.

Bu sezon Getafe'de 5 maçta süre bulan 26 yaşındaki Enes Ünal, 2 asist yaptı. Milli futbolcunun Getafe ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    İspanya'da kibar futbol oynanırken İngiltere de giziksel güç ön plana çıkıyor. Enes burda forma şansı bulamaz. Giderse kariyeri biter çöp olur
    Cevapla