Galatasaray ile anılıyordu! Transferi için mesafe katettiler

İtalya Serie A takımlarından Roma, Zeki Çelik'in transferi için Marsilya ile anlaşmaya yakın. İki takım arasındaki anlaşmanın kısa süre içinde tamamlanacağı belirtildi.

Galatasaray ile anılıyordu! Transferi için mesafe katettiler
Galatasaray ile anılıyordu! Transferi için mesafe katettiler
GİRİŞ 01.02.2024 10:54 GÜNCELLEME 01.02.2024 12:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A takımlarından Roma, Galatasaray'ın da transfer gündeminde adı geçen Zeki Çelik'in transferi için Marsilya ile anlaşma sağladı.

Ara transferde Marash Kumbulla ve Andrea Belotti'yle de yollarını ayırmak isteyen Roma'da Zeki Çelik'in de takımdan ayrılabileceği belirtildi.



İKİ TAKIM ANLAŞTI

Tuttomercato'da yer alan haberde Roma ve Marsilya'nın transfer için anlaşma sağladığı ve son görüşmelerin yapıldığı aktarıldı.

Haberde, Marsilya'nın Jonathan Clauss'la yollarını ayırdıktan sonra Zeki Çelik'le sözleşme imzalayacağı da vurgulandı.

Clauss'un ayrılığının ardından Zeki Çelik Marsilya için sağlık kontrolünden geçeceği ve transferin resmiyet kazanacağı ifade edildi.

İtalya Serie A'da bu sezon 9 maça çıkan Zeki Çelik, Avrupa Ligi ve İtalya Kupası'yla birlikte toplamda 15 maçta süre aldı. Milli futbolcu, bu maçlarda 2 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • MASK 2 ay önce Şikayet Et
    Ali turap zekiden beş gömlek daha iyi
    Cevapla