İddialar doğru mu? Arteta'dan Barcelona açıklaması

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve Barcelona'nın başına geçeceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

İddialar doğru mu? Arteta'dan Barcelona açıklaması
İddialar doğru mu? Arteta'dan Barcelona açıklaması
GİRİŞ 29.01.2024 18:15 GÜNCELLEME 29.01.2024 18:15

İngiltere F.A. Cup'ta yarın Nottingham Forest'la karşılaşacak Arsenal'da teknik direktör Mikel Arteta karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu.

İspanyol basınındaki iddialara yanıt veren Arteta, takımdan ayrılmayacağını ve Barcelona'nın başına geçmeyeceğini söyledi.

Arteta açıklamasında, "Bunların hepsi yalan. Çıkan dedikodularla ilgili gerçekten üzgünüm. Şu anda Arsenal'e odaklandım ve burada yapacağımız daha çok fazla iş var." dedi.

BARCELONA'NIN ADAYLARI ARASINDA İDDİASI

İspanyol basınında dün çıkan haberlerde Mikel Arteta'nın sezon sonunda Arsenal'den ayrılacağı iddia edildi.

Arteta'nın görevinden ayrıldıktan sonra Barcelona'nın başına geçebileceği ifade edildi.

Barcelona'da Teknik Direktör Xavi, LaLiga'daki Villareal maçının ardından sezon sonunda görevinden ayrılacağını açıklamıştı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.