İtalyan devi Merih Demiral'ı istiyor!

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli'de foma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'ın Milan'ın radarında olduğu iddia edildi.

İtalyan devi Merih Demiral'ı istiyor!
İtalyan devi Merih Demiral'ı istiyor!
GİRİŞ 28.01.2024 23:50 GÜNCELLEME 28.01.2024 23:50
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İtalya Ligi takımlarından Milan, Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'de forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral'ın transferi için harekete geçti.

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Milan, Al Ahli'nin Atalanta'dan 16.6 milyon euroya transfer ettiği Merih Demiral'ı kiralama kararı aldı.

Milan'ın 25 yaşındaki milli futbolcumuz Merih Demiral'ı transfer etme ihtimalinin kolay olmadığı ortaya çıktı. Sakatlıktan yeni dönen 25 yaşındaki savunma oyuncusunun ayrılığı için Al Ahli, henüz net bir karar vermedi.

Öte yandan Milan, yıllık 10 milyon euro maaşı olan Merih Demiral'ın yüksek ücretini karşılayamıyor.

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde 7 maça çıkan ve 421 dakika görev yapan Merih Demiral için Milan, her şeye rağmen tüm şartları zorlayarak transferi bitirmeye çalışacak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • fenerlisiniz 2 ay önce Şikayet Et
    anlaman kıtsa bir şey diyemem
    Cevapla
  • Akın 2 ay önce Şikayet Et
    Yalan
    Cevapla
  • Sivasspor 2 ay önce Şikayet Et
    On milyon Euro maaşı kim bırakır.milan biş hayaller peşinde
    Cevapla
  • fenerlisiniz 2 ay önce Şikayet Et
    İtalya da iken almadı da şimdimi alacak merih i , o zaman fenerli diye alıyor haberini yapsana be mübarek tam olsun
    Cevapla
  • Yalancı davut 2 ay önce Şikayet Et
    Ya varya Allah sana ve senin gibi Fenerbahçe düşmanlarına akıl fikir versin burdan bile Fenerbahçeyle uğraşmadan duramiyorsunuz. Ne alaka Milan ne alaka Merih ne alaka Fenerbahçe
    Cevapla