Altay Bayındır: İlk Türk oyuncu oldum!

Manchester United'da ilk maçına çıkan Altay Bayındır gurur duyduğunu söyledi. Altay, "Manchester United gibi büyük bir kulüpte forma giyen ilk Türk oyuncu oldum." dedi.

Altay Bayındır: İlk Türk oyuncu oldum!
Altay Bayındır: İlk Türk oyuncu oldum!
GİRİŞ 28.01.2024 22:44 GÜNCELLEME 28.01.2024 22:44
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İngiltere FA Cup 4. turunda Manchester United, İkinci Lig ekini Newport'a konuk oldu. ManU mücadeleden 4-2 galip ayrılırken goller Bruno Fernandes, Mainoo, Anthony ve Höjlund kaydetti.

Mancehster United'da Altay Bayındır ilk resmi maçına çıktı. Bayındır maçın ardından kulüp televizyonuna konuştu. 

"Yeni ailem burasıymış gibi hissediyorum. Herkesin beni desteklediğini görüyorum. Eğer beni desteklerlerse her maçta her şeyimi veririm. Destek tüm oyuncular için önemlidir. Bu duyguyu anlatamam. Manchester United gibi büyük bir kulüpte forma giyen ilk Türk oyuncu oldum. Her gün kendime nasıl gelişebilirim sorusunu soruyorum"

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 14
  • Bir vatandaş 3 ay önce Şikayet Et
    Burda Altay, Arda veya baska bir futbolcumuz Avrupa'ya gidiyorsa onları yorumlarken lutfen gittiği takım uzerinden degilde ulkeninbir evladıolarak yorumlayalim çünkü artik orda gittigi takimdegilde ülkeyi ve hayali olan gencleri temsil ediyorlar birakalim takimlarimizi icimizde elestirelim o negatif enerjimizi onlara yansiymiyalim ki beklenti hepimizin adina olsun.
    Cevapla
  • Anonim 3 ay önce Şikayet Et
    İlk Türk mü olmuş tonla Türk oynadı büyük takımlarda
    Cevapla
  • İskender 3 ay önce Şikayet Et
    Hadi Maniye ,Bayerne ezilmediniz,bu gün evinde Antebe eziliyor.Tarihinin En kötü Manchesteri ve Bayern i ile oynadıniz.Cok iyiydiniz ama gruptan çıkamadınız nasıl bir kafa yapısı.Bütçe olarak sizden dört misli küçük Kopenhag lider çıktı sizde övünüç duyun
    Cevapla
  • Sedat sezan 3 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler. Duruşun kisiliğinle insancıl olmanla örnek oluyorsun. Tabiki başarılı olacaksın..çok çalış ve kendine güven. Muhteşemsin
    Cevapla
  • Bülent suna 3 ay önce Şikayet Et
    Bir bjk li olarak tebrikler daha iyi olmaya çalış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle