Barcelona'ya soğuk duş! Hezimet ayrılığı beraberinde getiriyor

İspanya LaLiga'nın 22. haftasında Barcelona sahasında konuk ettiği Villarreal'e uzatmalarda yediği 2 golle 5-3 mağlup oldu.

Barcelona'ya soğuk duş! Hezimet ayrılığı beraberinde getiriyor
Barcelona'ya soğuk duş! Hezimet ayrılığı beraberinde getiriyor
GİRİŞ 27.01.2024 23:38 GÜNCELLEME 28.01.2024 00:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İspanya LaLiga'nın 22. haftasında Barcelona, konuk ettiği Villarreal'e uzatmalarda yediği 2 golle 5-3 mağlup oldu.

Maçın 41. dakikasında Gerard Moreno'nun golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Villarreal, 54. dakikada Ilias Akhomach'ın golüyle farkı ikiye çıkardı.

Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'ın 60. dakikadaki golüyle farkı bire indiren Barcelona, 68. dakikada Pedri'nin fileleri havalandırmasıyla 2-2 beraberliği sağladı.

BAİLLY KENDİ KALESİNE ATTI

Maçın 54. dakikasında 2-0 yenik duruma düşen Barcelona, 71. dakikada Eric Bailly'nin kendi kalesine attığı golle 3-2 öne geçti.

Villarreal 84. dakikada Gonçalo Guedes'in golüyle 3-3 eşitliği yakalarken, 90+9. dakikada Alexander Sörloth ve 90+12. dakikada Jose Luis Morales'in golleriyle 5-3 öne geçti. Karşılaşmayı da konuk ekip 5-3 kazandı.

Ligde aldığı art arda 3 galibiyetin ardından mağlup olan Barcelona, 54 puanlı lider Real Madrid ve 52 puanlı Girona'yı takip ederek 44 puanla 3. sırada yer alıyor.



XAVİ AYRILACAĞINI AÇIKLADI

Villarreal maçının ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Barcelona teknik direktörü Xavi, sezon sonunda görevinden ayrılacağını söyledi.

Xavi açıklamasında, "30 Haziran'da takımdan ayrılacağım. Bu, başkanla ve ekiple konuşup aldığımız bir karar. Barcelona'nın değişikliğe ihtiyacı var. Her şeye rağmen çok iyi bir sezon geçirebileceğimizi düşünüyorum. Kendimden önce kulübü düşünmem gerekiyor. Bu kararın oyunculara ve kulübe yardımcı olacağını düşünüyorum. Barcelona'ya engel olmak istemiyorum. Başkan Joan Laporta'ya teşekkür etmek istiyorum. O, harika biri. " dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • ümit 2 ay önce Şikayet Et
    Fener ne alaka Haber barselona
    Cevapla
  • hassoo00 2 ay önce Şikayet Et
    Sörloth TS nin değil de diğer takımların eski futbolcusu olsa başlık şöyle olursu x takımın eski gol kralından resital ama iki yüzlü oduğunuzu bildiğimiz için umursamıyoruz
    Cevapla
  • misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Bu maç bizim lig de olsa kıyamet kopardı. galibiyet golleri 90+9, 90+12 de geldi..
    Cevapla
  • MustafaAli 2 ay önce Şikayet Et
    Sorloth 2 assist 1 gol
    Cevapla
  • bordo bereli 2 ay önce Şikayet Et
    sörloth mu dedi biri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle