Erden Timur'un Fransa'da görüştüğü isim ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Fransa'ya giderek transfer görüşmelerinde bulunan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un masaya oturduğu futbolcu belli oldu.

GİRİŞ 25.01.2024 09:42 GÜNCELLEME 25.01.2024 11:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Sarı- kırmızılı ekipte ilk hedef Şubat sonunda ara transfer dönemi diğer büyük ligler için kapandıktan sonra "altın vuruş" yapmak.

FRANSA'DA GÖRÜŞTÜLER

Bu nedenle arayışlar devam ederken Başkanvekili Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde Fransa'nın yolunu tuttuğu ve transferde kendisine önemli bir desteği olan menajer George Gardi ile görüştüğü öğrenildi.



SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Erden Timur'un Fransa'da bir araya geldiği isimler arasında Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı belirtilirken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli oyuncuyu ve Lille'i ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Trabzonspor, CSKA Moskova ve Lille formaları giyen Yusuf Yazıcı bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu, oynadığı 26 maçta, 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 9
  • İbrahim arabacigil 2 yıl önce Şikayet Et
    Yusuftan çok faydalı Berkan geldi Yusuf'a gerek yok elinde patlar bize hareketli 10 numara birde iyi bir solbek
    Cevapla
  • Cimbombom 2 yıl önce Şikayet Et
    Yusuf'un iyi futbolcu olduğu konusunda hemfikirim amaaa.. Milli takımdaki son maçlarda Yusuf sadece kendine oynadı, kimseye pas vermedi. Takım oyunundan uzak, takımdan kopuk. Sanırım psikolojisinde sıkıntılar var. Bu yüzden GS'ya faydalı olacağını sanmıyorum aksine bela olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle