Erden Timur'un Fransa'da görüştüğü isim ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde Fransa'ya giderek transfer görüşmelerinde bulunan Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un masaya oturduğu futbolcu belli oldu.

GİRİŞ 25.01.2024 09:42 GÜNCELLEME 25.01.2024 11:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sürpriz bir isim gündeme geldi.

Sarı- kırmızılı ekipte ilk hedef Şubat sonunda ara transfer dönemi diğer büyük ligler için kapandıktan sonra "altın vuruş" yapmak.

FRANSA'DA GÖRÜŞTÜLER

Bu nedenle arayışlar devam ederken Başkanvekili Erden Timur'un geçtiğimiz günlerde Fransa'nın yolunu tuttuğu ve transferde kendisine önemli bir desteği olan menajer George Gardi ile görüştüğü öğrenildi.



SEZON SONU SÖZLEŞMESİ BİTİYOR
Erden Timur'un Fransa'da bir araya geldiği isimler arasında Yusuf Yazıcı'nın da yer aldığı belirtilirken sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli oyuncuyu ve Lille'i ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.

Trabzonspor, CSKA Moskova ve Lille formaları giyen Yusuf Yazıcı bu sezon ortaya koyduğu başarılı futbolla dikkat çekiyor. Yıldız oyuncu, oynadığı 26 maçta, 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9
  • İbrahim arabacigil 3 ay önce Şikayet Et
    Yusuftan çok faydalı Berkan geldi Yusuf'a gerek yok elinde patlar bize hareketli 10 numara birde iyi bir solbek
    Cevapla
  • Cimbombom 3 ay önce Şikayet Et
    Yusuf'un iyi futbolcu olduğu konusunda hemfikirim amaaa.. Milli takımdaki son maçlarda Yusuf sadece kendine oynadı, kimseye pas vermedi. Takım oyunundan uzak, takımdan kopuk. Sanırım psikolojisinde sıkıntılar var. Bu yüzden GS'ya faydalı olacağını sanmıyorum aksine bela olur.
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    Ne olur gs alsın yoksa kabak Ts ye patlayacak, bit ts taraftarı olarak bu geri dönme kabuslarını çekemiyorum artık
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 ay önce Şikayet Et
    Gereğinden fazla açık oyuncu var Yusuf'da kenarda oynayınca verimli olabiliyor içeride 10 veya 8 oynayınca hareketsiz kalıyor ozaman Keremi mi,Zahayı mı,Barışı mı Teteyı mi,Ziyechi mi göndereceksin zaten gereğinden fazlalık oyuncu alındı bu sezon bize acil sol bek bir de alına bilirse çok iyi bir 10 numara Üreten,koşan,vuran biri 10 zira takımda gol becerisi olan oyuncu sayısı az.
    Cevapla
  • Ede 3 ay önce Şikayet Et
    Sakın haa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle