Real Madrid yönetimi Arda Güler için toplandı! İşte son karar...

Dün İspanyol basınında yer alan "Arda Güler kiralanacak" iddialarının ardından Real Madrid yönetimi acil olarak toplandı ve haberleri yalanladı.

GİRİŞ 24.01.2024 08:04 GÜNCELLEME 24.01.2024 09:17
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Real Madrid forması giyen Arda Güler'in kiralık olarak gönderileceği haberlerinin ardından sürpriz bir gelişme yaşandı. Kulübe yakınlığı ile bilinen Realmadridexclusivo'da yer alan habere göre Arda Güler, Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile bir görüşme gerçekleştirdi. Söz konusu haberi, Arda'yı çok yakından takip eden Defensacentral de sosyal medya hesabından paylaştı.



BAŞKAN KALMASINI İSTEDİ

Genç yıldızın başkan Perez ile yaptığı görüşmenin ardından Arda Güler'in Real Madrid'de kalmasına karar verildiği bildirildi. Öte yandan bu toplantının, dün ortaya atılan 'Arda kiralanacak' haberlerini durdurmak için yapıldığı kaydedildi.



ANCELOTTİ ŞANS VERECEK

Haberin devamında ise Real Madrid'in, Arda'ya güvendiği bildirildi. Carlo Ancelotti'nin de yıldız oyuncuya sezonun geri kalan bölümünde şanslar vereceği gelen bilgiler arasında.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 43
  • Erdinc 3 ay önce Şikayet Et
    arda olsam ilk gidecegim takim real olmazdi,bi alt seviyedeki ilk11 baslama sansimin yuksek oldugu takimlardan birini secerdim,orada 2-3 sezon kendimi ispat ettikten sonra zaten devler pesime takilirdi ve cok daha fazla paraya satilacagim icin gidecegim takimda da ilk11 oynama sansim yuksek olurdu,ama realin yedekte yillarca bekleyen vinicious junior gibi yapabilirsende o ayri bi konu...
    Cevapla
  • Cemal mızrak 3 ay önce Şikayet Et
    Bizim futbolcumuz değerlidir . Oynaya oynaya gelişir . Ağırlık çalışması vs hikayedir . Dönsün Türkiyeye dikeyim avrupasını pele maradona avrupada mı gelişti . Mekanik futbol bize gelmez.
    Cevapla
  • Adil 3 ay önce Şikayet Et
    Real Madrit'ten başka bir takıma giderse kendini daha iyi geliştirir Real Madrit'te o antranör Ardayı bilinçli olarak oynatmıyor Arda çok acale etti
    Cevapla
  • Real kaybeder 3 ay önce Şikayet Et
    Arda akıllı, düzgün ve yetenekli bir çocuk. Şu anda biraz tecrübe ve kuvvete ihtiyacı var, yaşıda büyüyor bunları tamamlayacaktır. Gönderirse Real Madrid iyi bir yeteneği başka kulübe kaptırmış olur.
    Cevapla
  • Can kompok 3 ay önce Şikayet Et
    Burdan Dortmund a giderse Real bir daha istesede alamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle