Fatih Terim, Galatasaray'dan transfer yapıyor!

Galatasaray'ın forveti Cedric Bakambu'nun, teknik direktörlüğünü Fatin Terim'in yaptığı Panathinaikos'a önerildiği iddia edildi.

GİRİŞ 24.01.2024 05:59 GÜNCELLEME 24.01.2024 09:15
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın Panathinaikos takımı, teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirilmesinin ardından transferde hız kesmiyor.

Fenerbahçe'den Samet Akaydin, Trabzonspor'dan Anastasios Bakasetas, Spezia'dan kaleci Bartlomiej Dragowski, Bahia'dan eski Trabzonsporlu Vitor Hugo'yu kadrosuna katan Yunan ekibi, Getafe'den Nemanja Maksimovic'le de prensipte anlaştı.

Panathinaikos ile adı son olarak anılan futbolcu ise Galatasaray'ın forveti Cedric Bakambu...



YUNAN BASINI: "BAKAMBU, PANA'YA TEKLİF EDİLDİ"

Yunan basınında çıkan haberlere göre; Bakambu birkaç gün önce Fatih Terim'in takımına teklif edildi.

Geçen sezon Panathinaikos'un ezeli rakibi Olimpiakos'ta oynayan 32 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz yaz transfer olduğu Galatasaray'da fazla forma şansı bulamadı.

Sport Journal'in haberinde Bakambu'nun, Panathinaikos'la bağlantısının teknik direktör Fatih Terim sayesinde sağlandığı ancak transferde henüz resmi bir gelişmenin olmadığı belirtildi.

Şu anda Demokratik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'yla 2023 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Cedric Bakambu, bu sezon Galatasaray'da 16 maçta 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 13
  • Galatasaraylı 3 ay önce Şikayet Et
    Niye Fatih hocam senin getirdiklerin var bence öncelik onlarda.Liyundama,Cicaldau,Morutan önce bunları al hocam. Bakambu bize lazım. Bakambuyu beğenmeyenler için Dyagneyi getirdi sevgili hocanız. O uçuyordu Bakambu kötü öylemi ?
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper' ile Nelsson'u da alsın mı? Bir iki transfer tutmadı diye hocaya haksızlık etmeyelim lütfen.
    Cevapla
  • Can 3 ay önce Şikayet Et
    Hemen gönderin üste para verin
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    terim bunu yaparsa bütün GS lilerden büyük dua alır.
    Cevapla
  • Alim 3 ay önce Şikayet Et
    BİNLERCE BEBEK ÇOCUK VE MASUM İNSAN KATLEDİLDİ VE SAKAT BIRAKILDI VE YERLERİNDEN YURTLARINDAN EDİLDİ BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM VERECEK BUNUN HESABINI KİM verecek...
    Cevapla
  • FIRAT 3 ay önce Şikayet Et
    Fatih hoca;Kurtar bizi bu Bakambu denen oyuncu bozuntusundan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle