Dünya futbol tarihine geçecek sözleşme teklifi!

PSG ile sözleşmesinin son yılındaki Kylian Mbappe, Fransız devinden astronomik bir teklif aldı. PSG'nin Kylian Mbappe'ye önerdiği rakamın Real Madrid'in teklifinden daha yüksek olduğu vurgulandı.

GİRİŞ 19.01.2024 14:06 GÜNCELLEME 19.01.2024 16:56
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

PSG'de Kylian Mbappe'nin akıbeti merak konusu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Fransız yıldız, takımıyla henüz yeni kontrat imzalamış değil.

Kylian Mbappe'nin adı sık sık Real Madrid ile anılırken, PSG'nin oyuncuya yaptığı teklifle ilgili dikkat çeken bir iddia geçildi.

Konuyla ilgili RMC Sport'a konuşan Fransız gazeteci Stephane Guy, PSG'nin Mbappe'ye 400 milyon euroluk teklifte bulunduğunu öne sürdü.

Fransız devinin 25 yaşındaki futbolcuya yıllığı 100 milyon eurodan 4 senelik kontrat önerdiğini aktaran Guy, Mbappe'nin henüz nihai kararını vermediğini bildirdi.



REAL MADRİD'İN TEKLİFİNDEN DAHA YÜKSEK

Haber detayında PSG'nin Kylian Mbappe'ye yaptığı yeni sözleşme teklifinin, Real Madrid'in teklif edebileceğinden daha yüksek olduğu vurgulandı.

Haber detayında PSG'nin Kylian Mbappe'ye yaptığı yeni sözleşme teklifinin, Real Madrid'in teklif edebileceğinden daha yüksek olduğu vurgulandı.

Mbappe PSG forması altında 5 lig, 3 Fransa Kupası, 2 Fransa Lig Kupası, 3 de Fransa Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 23
  • İbrahim binboy 3 ay önce Şikayet Et
    Gel Patnos spora millet futbolcu görsün millet taraftar görsun
    Cevapla
  • Dinsiz imansız adam 3 ay önce Şikayet Et
    Normalde piyasa değeri olsa olsa 20 milyon eder. Balon gibi şişirdiler. Öyle ahım şahım bir oyuncuda değil. Messi Ronaldo varken mbabbpe nin esamesi okunmaz. Hangi futbol zekası mentalitesi bu fiyatı biçiyor anlamak zor
    Cevapla
  • Sedat kaya 3 ay önce Şikayet Et
    20 milyon edermi
    Cevapla
  • Ahmet 3 ay önce Şikayet Et
    Bence dünyanın en iyisi hem hızlı hem bitirici efsane henry gibi bu ondan daha iyi
    Cevapla
  • Gökhan 3 ay önce Şikayet Et
    Pendik spora gel stadi tek sen doldurursun
    Cevapla
  • Müfteri savar 3 ay önce Şikayet Et
    Kalma sakın
    Cevapla
  • Bekir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu Arap ülkeleri milyonlarca Müslüman aç susuz yaşarken futbolculara bu paraları vermesinin hesabını Allah mutlaka onlardan sorar
    Cevapla
  • Ali ASaf 3 ay önce Şikayet Et
    Bugüne kadar gördüğüm en anlamlı ve en güzel yorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle