Jesus sol bek istedi! Al Hilal, 20 Milyon Euro'yu gözden çıkardı

Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal dikkat çeken bir transfere imza atmak üzere. Suudi ekibi, Brezilyalı sol beki 20 milyon euroya kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Jesus sol bek istedi! Al Hilal, 20 Milyon Euro'yu gözden çıkardı
Jesus sol bek istedi! Al Hilal, 20 Milyon Euro'yu gözden çıkardı
GİRİŞ 13.01.2024 20:24 GÜNCELLEME 13.01.2024 20:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Al-Hilal ile Suudi Arabistan Pro Lig'de başarılı bir sezon geçiren Jorge Jesus, Fransa'da oldukça ses getirecek bir transfere imza atıyor.

Jorge Jesus'un ekibi, Marsilya'da forma giyen Brezilyalı sol bek Renan Lodi'yi kadrosuna katıyor. Fransız ekibi Marsilya'nın teknik direktörü Gennaro Gattuso da konuyla ilgili açıklamalar yaptı.



GÖRÜŞMELERİ DOĞRULADI


Lodi için görüşmelerin olduğunu doğrulayan Gattuso, oyuncusunu dünkü Strasbourg maçında bu yüzden yedek soyundurduğunu ve oyuna almadığını ifade etti.

Öte yandan Fransız basınında yer alan haberlerde Al-Hilal'in Renan Lodi için Marsilya'ya 20 milyon euro ödeyeceği belirtildi. Haber detayında bu rakamın yüzde 20'sinin Atletico Madrid'e verileceği de kaydedildi.

Bu sezon Marsilya formasıyla tüm kulvarlarda 23 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu 1905 dakika süre aldı ve 1 asistlik skor katkısı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hakan 3 ay önce Şikayet Et
    Çok önemli mi. Biz kendi takımlarımıza bakalım.
    Cevapla
  • Ömer 3 ay önce Şikayet Et
    Parası var mı Ali koçun bi katar da maç yapsın bır mılyon verirler 20 ülke de maç yapması lazım hadi al işçileri git çalışmaya Ali
    Cevapla