Toni Kroos, Suudi taraftarları hedef aldı!

Suudi Arabistan'a transfer olan futbolcuları eleştiren Toni Kroos, Riyad Alawwal Park'ta ıslıklanması sonrası "Tribünler muhteşemdi." açıklamasını yaptı.

Toni Kroos, Suudi taraftarları hedef aldı!
Toni Kroos, Suudi taraftarları hedef aldı!
GİRİŞ 11.01.2024 12:36 GÜNCELLEME 11.01.2024 12:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın Riyad şehrindeki Alawwal Park'ta Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanan İspanya Süper Kupa yarı final maçında Toni Kroos sürekli olarak ıslıklandı.

Toni Kroos'un Suudi Arabistan hakkında söylediği sözler nedeniyle tepki gördüğü ifade edildi. Kroos Suudi Arabistan hakkında "Cristiano Ronaldo gibi herkes bu kararı kendisi vermeli. Kariyerinin sonuna doğru bunu yap. Ancak kariyerinin ortasında olan ve Avrupa'nın en iyi kulüplerinde oynayacak kaliteye sahip bu oyuncuların bu transferleri gerçekleştirmeleri garip. Orada insan haklarının olmaması beni Suudi Arabistan'a gitmekten alıkoyacak." ifadelerini kullanmıştı.

Alman yıldız, maç sonrasında ise ıslıklanmasıyla ilgili olarak "Çok eğlenceliydi. Tribünler muhteşemdi." ifadelerini kullandı.

Real Madrid, Atletico Madrid'i uzatmalar sonucunda 5-3 mağlup ederek finale yükseldi. Kroos'un son açıklamasından sonra Suudi seyircilerin ne tepki vereceği ise merak konusu oldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Erhan 3 ay önce Şikayet Et
    iftiracı ırkçı alman seni
    Cevapla
  • Talha 3 ay önce Şikayet Et
    Alçak madritliler. istiklal marşı okunmadığı ve atatürksüz forma ile sahaya çıkmışlar. suudiler izin vermedi diye sahaya çıkmamazlık yapmamışlar.
    Cevapla
  • Turgut Reis 3 ay önce Şikayet Et
    Parayı veren düdüğü çalar. Selamlar
    Cevapla
  • Osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Insan haklari yok dedigin ulkede adamlar kral gibi yasiyor
    Cevapla
  • Ama öyleee 3 ay önce Şikayet Et
    İnsan hakları deyince ne anladığınız ve ne anladığımız önemli... Biraz da arupadaki pisliğe söz etsen diyoruz... Hani beğenmediğiniz afrika ve müslüman ülkeleri silah zoruyla sömürme düzeninize konuşsanız. Valla bunları tek tek indirecek bir organizasyona ihtiyaç var gibi...
    Cevapla
  • Turgut Reis 3 ay önce Şikayet Et
    Gel kuralım kardeş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle