Erol Bulut aradığı ismi Süper Lig'de buldu!

Teknik direktörlüğünü Erol Bulut'un yaptığı İngiltere Championship takımı Cardiff City'nin, Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Enis Bardhi ile ilgilendiği iddia edildi.

Erol Bulut aradığı ismi Süper Lig'de buldu!
Erol Bulut aradığı ismi Süper Lig'de buldu!
GİRİŞ 09.01.2024 20:25 GÜNCELLEME 11.01.2024 02:54

Trabzonspor'a geçen sezon İspanya'nın Levante takımından transfer edilen ancak bu sezon Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından bordo mavili takımda forma şansı bulmakta zorlanan Enis Bardhi'nin, Erol Bulut'un çalıştırdığı Cardiff City ile adı anılıyor.

Kuzey Makedonya basınında çıkan haberlere göre; Trabzonspor'un eski futbolcusu Siopis'in de formasını giydiği Championship takımı, Bardhi'yi kadrosuna katmak istiyor.

Cardiff City’nin Makedon futbolcunun transferi için ısrarcı olduğu ve Trabzonspor ile temaslara başladığı ifade ediliyor.



28 yaşındaki orta saha oyuncusunun adı bir süredir Alman takımı Union Berlin ile de anılıyordu.

Trabzonspor'dan yıllık 1.3 milyon Euro kazanan Enis Bardhi, 2022 yılında 3 milyon Euro bonservis bedeliyle 3+1 seneliğine bordo mavili kulübe imza attmıştı.

Bu sezon 16 maça çıkan Bardhi 2 gol atarken 2 kez de asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.