Altay Bayındır Manchester United'dan ayrılabilir! Her şey o isme bağlı...

Manchester United'da Andre Onana'nın gölgesinde kalan ve bir türlü forma şansı bulamayan milli kaleci Altay Bayındır'ın takımdan ayrılabileceği iddia edildi.

Altay Bayındır Manchester United'dan ayrılabilir! Her şey o isme bağlı...
Altay Bayındır Manchester United'dan ayrılabilir! Her şey o isme bağlı...
GİRİŞ 03.01.2024 23:55 GÜNCELLEME 03.01.2024 23:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'den transfer olduğu İngiliz devi Manchester United'da henüz forma şansı bulamayan Altay Bayındır hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Manchester United'da Andre Onana'nın Afrika Kupası'na gidecek olması nedeniyle Altay Bayındır'ın Kamerunlu file bekçisinin yokluğunda kaleye geçmesi bekleniyordu fakat son gelişmeler durumu değiştirebilir.

Sezon başında Manchester United'a transfer olan Milli file bekçisi, Andre Onana'nın arkasında yedek bekledi. Kamerunlu file bekçisinin Afrika Uluslar Kupası'na gitmesiyle birlikte 25 yaşındaki kaleci, Federasyon Kupası'nda pazartesi günü Wigan ile oynanacak maçta Kırmızı Şeytanlar'da ilk tecrübesini yaşamaya hazırlanıyor.

ALTAY BAYINDIR AYRILABİLİR

Ancak İngiliz basınında yer alan iddiaya göre Manchester United, sezon başında sözleşme uzatmadığı David De Gea'yı geri getirmeye hazırlanıyor. Öte yandan Altay Bayındır'ın De Gea'nın geri dönmesiyle birlikte takımdan ayrılması bekleniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 7
  • Morelli 3 ay önce Şikayet Et
    Yedekte beklemekse gitmeyi tercih ederim
    Cevapla
  • çağrıbey 3 ay önce Şikayet Et
    para için gitti yedek olduğunu biliyordu oynaya bileceği takıma gitse daha hazır olurdu
    Cevapla
  • mahmut dereli. 3 ay önce Şikayet Et
    Yabancı kuralı kalkmıyor senin anladığın manada. Tam aksine kısıtlanıyır. Şu anda 14 yabancıyla sözleşme hakkı 8 sahada olma hakkı vardı 14 sayısı 12 ye düşüyor saha içi sayısı serbest yani askında kadrodan 2 yabancı azalıyor.
    Cevapla
  • Aydin 3 ay önce Şikayet Et
    Kabiliyetsiz yillardir kendini gelistiremeyen ücüncü kaleci bile iyi onun icin.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizde her takımda oynar, ama ben mancerterde kalır düşüncesindeyim. İnşallah öyle olur iyi kaleci Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle