Rıdvan Yılmaz, İtalya'ya mı gidiyor? Takas iddiası

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz'ın takasla Rangers'tan, İtalya'nın Verona takımına transfer olabileceği ileri sürüldü.

Rıdvan Yılmaz, İtalya'ya mı gidiyor? Takas iddiası
Rıdvan Yılmaz, İtalya'ya mı gidiyor? Takas iddiası
GİRİŞ 03.01.2024 15:27 GÜNCELLEME 03.01.2024 15:27

İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında forma giyen Rıdvan Yılmaz'ın ara transfer döneminde takasta kullanılabileceği iddia edildi.

Football Scotland'ın haberine göre; Rıdvan, İtalyan ekibi Verona'da forma giyen İskoç sol bek Josh Doigh ile takas edilebilir.

Sol bek pozisyonu için harekete geçen Rangers, Verona'nın 21 yaşındaki oyuncusu Doig'in peşine düştü. İskoç kulübü, oyuncu için Seri A takımıyla temasa geçti.

İtalyanların bu transfer için yaklaşık 5.5 milyon sterlin gibi bir bonservis bedeli talep ediyor. Haberde, Rangers'ın geçtiğimiz yaz transferde büyük paralar harcaması nedeniyle bu rakamı ödemesinin zor olduğu vurgulandı. Ancak Verona'nın Rıdvan Yılmaz'la ilgilendiği ve takas yoluyla transferin önünün açılabileceği iddia edildi.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio da Verona'nın transfer dönemini çok aktif geçireceğini belirterek, istedikleri oyunculardan birinin de Rıdvan olduğunu ileri sürdü.

BEŞİKTAŞ'IN SATIŞ DURUMUNDA PAY HAKKI VAR

Rıdvan Yılmaz, Temmuz 2022'de Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olmuştu. Siyah beyazlılar 4 milyon Euro bedelle sattığı oyuncunun bir sonraki satışından elde edilecek kârdan da yüzde 20 pay alacak. Ancak transferin takasla gerçekleşmesi halinde bu ihtimal zora girecek.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.