Lucescu'dan Fatih Terim'i kızdıracak sözler!

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim'e, lider durumdaki PAOK'un başında bulunan oğlu Razvan Lucescu karşısında şans vermediğini söyledi.

GİRİŞ 03.01.2024 11:30 GÜNCELLEME 03.01.2024 12:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ukrayna ekiplerinden Dinamo Kiev'deki görevinden Kasım 2023'te istifa ettikten sonra başka bir takımla anlaşmayan Lucescu, AA muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, son günlerde hakkında spor medyasında çeşitli transfer dedikoduları olduğunu belirterek, sezon ortasında takım çalıştırmaya sıcak bakmadığını belirtti.

İlk kez ailesi ve dostlarına bu kadar geniş bir vakit ayırdığını ifade eden 78 yaşındaki tecrübeli teknik adam, "Şu an Bükreş'te ailemin yanında keyifli zaman geçiriyorum, torunlarımı seviyorum. Bazı kulüplerin benimle teması oluyor. Tercihim sezon başında, haziranda bir kulüple anlaşmak. Sezon ortasında göreve gelmeye pek sıcak bakmıyorum." diye konuştu.

Lucescu, mental açıdan da şu an teknik direktörlüğe pek hazır hissetmediğini kaydederek, "Ukrayna'da son sezon çok sıkıntılı geçti. Rusya-Ukrayna savaşının sürmesi, futbolu da olumsuz etkiledi. Bu süreçte psikolojik olarak da yara aldık. Futboldan kopmuş değilim ancak biraz daha kafamı dinlemek istiyorum." ifadelerini kullandı.

"Razvan'ın Terim'e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum"

Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçmesinin, Yunanistan Süper Ligi'ne heyecan getireceğini ifade eden Lucescu, PAOK'u çalıştıran oğlu Razvan'ın tıpkı kendisinin geçmişte yaptığı gibi Terim'e geçit vermeyeceğini iddia etti.

Razvan'ın Yunanistan'da takdir edilen, beğenilen bir teknik direktör olduğunu söyleyen Lucescu, "Fatih Terim'i Türkiye'de derbilerde mağlup ederek Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımıştım. Terim'in şimdi de rakibi oğlum Razvan Lucescu. Razvan'ın Terim'e karşı maç kaybedeceğini sanmıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Süper Kupa maçı Türkiye dışında oynanmamalı"

Türkiye Futbol Federasyonunun davetlisi olarak Riyad'a Süper Kupa maçı için gittiğini ancak organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle müsabakanın ertelendiği de hatırlatan Lucescu, "Süper Kupa maçı Türkiye dışında oynanmamalı. Bence Ankara'da olabilir, Antalya ve İzmir de final için uygun. Suudi Arabistan'da ertelenen maçta çok az seyirci vardı. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarının tıklım tıklım dolduracağı bir statta final maçı yapılmalı." şeklinde görüş belirtti.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    100 yıl Türkiye de kutlanır baska sı saçmalıktır
    Cevapla
  • MuhammedAli 4 ay önce Şikayet Et
    Adam hakli ülkemin kupasini niye farkli bir ülkede kazanayim nekadar sacma tff elin yabancisi bile düsünüyor bizimkiler düsünmüyor
    Cevapla
  • byx68 4 ay önce Şikayet Et
    Bizde gevur sevici coktur, seni destekleyen cikar Lucescu.
    Cevapla
  • Burdayız 4 ay önce Şikayet Et
    Bulunduğu ülkeye ve insanına saygı duyan efendi "gevuru" kendini mafya babası zanneden taşkınlık çıkarıp vergi kaçıran yerliden tercih ederim daha iyi.
    Cevapla
  • Hagi 2000 4 ay önce Şikayet Et
    Foncu terim lucescu'nun tırnağı bile olamaz, rumen hoca her bakımdan çok daha üstün.
    Cevapla
  • Çuvalci 4 ay önce Şikayet Et
    Ben bjk liyim. Terimi sevmem. Ama. Senin yaptıgın ayıp. Adamin fonundan sana ne. Bana. Ne. Biz Devletmiyiz bırıkın devlet işini yapsın
    Cevapla
  • Misafir1 4 ay önce Şikayet Et
    Gsray ve fener mafyasi Besiktas in gelismesine musade etmediler. 5 kirmizi kartli mac sonrasi Besiktas in uzerine gidildi. Operasyon cekildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle