Sürpriz iddia! Merih Demiral İtalya'ya geri dönüyor

Stoper arayışında olan Napoli'nin, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Merih Demiral'ı transfer gündemine aldığı iddia edildi.

Sürpriz iddia! Merih Demiral İtalya'ya geri dönüyor
Sürpriz iddia! Merih Demiral İtalya'ya geri dönüyor
GİRİŞ 31.12.2023 17:55 GÜNCELLEME 31.12.2023 17:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Eljif Elmas'ı Leipzig'e satarak 25 milyon Euro'luk bir bonservis geliri elde eden Napoli'nin, stoper arayışında olduğu ve alternatifleri arasında Merih Demiral'ın da bulunduğu öne sürüldü.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Serie A takımı ilk hedef olarak, Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi play off turundaki rakibi Sparta Prag'ın savunma oyuncusu Martin Vitik'in peşinde.

NATAN'IN SAKATLIĞI TRANSFER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Napoli'de Brezilyalı stoper Natan Bernardo de Souza'nın omzundan sakatlanması ve 1.5 ay sahalardan uzak kalacak olması transfer çalışmalarına hız kazandırdı. İtalyan takımının yöneticileri bu bölgede forma giyen diğer stoper Amir Rrahmani'nin özelliklerine en iyi şekilde uyum sağlayacak bir defans oyuncusu arıyor.

MERİH DEMİRAL DA LİSTEDE

Napoli'nin takip ettiği tek isim ise Martin Vitik değil. İtalyan ekibinin listesinde Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Türk stoper Merih Demiral'ın yanı sıra Radu Dragusin (Genoa) ve Jakub Kiwior (Arsenal) bulunuyor. Bu arada Merih ile Milan'ın da ilgilendiği ileri sürüldü.

2026 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

İtalya'da Sassuolu, Juventus ve Atalanta formalarını giyen 25 yaşındaki savunma oyuncusu geçtiğimiz yaz, 16.6 milyon Euro bonservis bedeliyle Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımına transfer olmuştu. Suudi kulübüyle 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan milli stoper, 8 maçta 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 3
  • Ali Bilmez 3 ay önce Şikayet Et
    AŞAĞİLIK ve İngilizin ikram ettiği bu kadar , harama saçıp-savurmanın CEZASINI Suud Prensi MAHŞERDE nasıl GÖRECEK, bakalım. Belki o zamana da BIRAKAN OLMAZ. İslam SERMAYESI ile CAKA yarışına giren ABD yetmesini hngi akıbet bekliyor ?!
    Cevapla
  • Morelli 3 ay önce Şikayet Et
    Ne isiniz var bu vahabilerin ulkesinde?
    Cevapla
  • Misafir ülke 3 ay önce Şikayet Et
    İtalya'ya gitsinler mi ? Adamlar para için oynuyor ve kulüp satıyor Senin ülkene gelen yabancılara da kendi vatandaşları aynı şeyi söylesinler mi Ne işiniz var Türkiye de Anlık reflekslerle komik duruma düşmeyin
    Cevapla