Fatih Terim'e Yunanistan'da flaş tepki!

Kısa süre önce Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, THY Euroleague'de mücadele eden Panathinaikos'un basketbol takımının maçına gitti. Fatih Terim, maçta hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

GİRİŞ 29.12.2023 10:56 GÜNCELLEME 29.12.2023 12:05
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Panathinaikos'ta Ivan Jovanovic'in kovulmasının ardından Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, Ergin Ataman'a destek vermek için Panathinaikos'un basketbol maçına gitti. Terim, maçta hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

JOVANOVIC TEZAHÜRATI

Panathinaikos'un en ateşli taraftar grubunu selamlamaya da giden Fatih Terim, istediği karşılığı alamadı. Mücadelenin sonlarına doğru, görevden alınan Ivan Jovanovic lehine tezahüratlar yapmaya başlayan Yunan taraftarlar Fatih Terim'e dolaylı yönden tepki gösterdi.

MAÇ SONUNA KADAR BEKLEDİ

Panathinaikos taraftarının Jovanovic tezahüratlarına rağmen maçın sonuna kadar tribünden ayrılmayan Fatih Terim, mücadelenin bitmesinin ardından Ergin Ataman'ı tebrik ederek parkeden ayrıldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 145
  • Ahmet56 3 ay önce Şikayet Et
    Ayıdan post, gavurdan dost olmaz.
    Cevapla
  • fakirullah 3 ay önce Şikayet Et
    türk düşmanı hepsi daha ne beklenir iyileri de vardır ama müstesna
    Cevapla
  • cerrah paşalı 3 ay önce Şikayet Et
    iki kanı bozuk laik olduğu yerdeler ne var bunda her insan kendine yakışanı yapar bu ikilide kanı karakyeri belli oldu..belliydide zaten sadece resmileşti...
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    zaten ne işin senin panathinaikosta Yunanlarla dost muyuz biz ne işin var orada bu kararın zaten nesi doğru nesi faydali ki Yunanlar daha çok tepkiler gosterirler hele yenilirsen vay haline Terim Hocam
    Cevapla
  • muro 3 ay önce Şikayet Et
    biz de uc bes kat para istenir kovsan da iki uc yillik para verilir anlasma yapar iken iyi yaparsin bak adamlar belese getirmis nerde ise tabi kacmadi ise yunana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle