Nuri Şahin'in yeni adresi resmen açıklandı!

Alman devi Borussia Dortmund, Nuri Şahin'i teknik direktör Edin Terzic'in yardımcısı olarak göreve başladığıını duyurdu.

Nuri Şahin'in yeni adresi resmen açıklandı!
Nuri Şahin'in yeni adresi resmen açıklandı!
GİRİŞ 29.12.2023 15:48 GÜNCELLEME 29.12.2023 15:51
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Dortmund, Nuri Şahin ve Sven Bender'in teknik direktör Edin Terzic'in yardımcısı olarak göreve başladıklarını açıkladı.

Borussia Dortmund ile yapılan anlaşmaya göre Nuri Şahin, Bundesliga'nın ikinci yarısında yardımcı antrenörlük yapacak. Şahin, bu dönemde pro lisans eğitimini tamamlayacak.

Lisansı alınca 4 yıllığına gelecek

Nuri Şahin, pro lisans eğitimini tamamladıktan sonra Borussia Dortmund'ta birinci adamlığa getirilecek. Şahin, Alman devinde 4 yıl boyunca teknik direktörlük yapacak.

Şahin, Terzic gibi gelecek

Önce yardımcı antrenör olarak göreve başlayacağı, sonra teknik direktörlüğe yükseleceği öğrenilen Nuri Şahin için Edin Terzic'te izlenen yol kullanacak. Terzic de teknik direktör Lucien Favre'nin döneminde ilk olarak yardımcılık yapmış, 1 yılın ardından teknik direktörlüğe getirilmişti.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Helal olsun Nuri 4 ay önce Şikayet Et
    2013'de Dortmund Nuri'nin sayesinde şampiyon olmuştu. Yerli ve milli bir Türk olduğu için, alman milli takımda oynamak istemedi. Şimdi tekrar dortmund'da. Yolun açık olsun profesyonel insan.
    Cevapla
  • Nuri Muşoviç 4 ay önce Şikayet Et
    Nuri Şahin adam gibi adam,hak etti.Edin Terziç de süper kalite Boşnak ve insan. Saffet Sancaklının da kulaklarnı çınlatalım. Selamlar. Nuri Muşoviç.
    Cevapla
  • Vizyon 4 ay önce Şikayet Et
    Butak yilmaz hor gor. Egitim sart. Gunumuz futboluna cok uzak ulkemizdeki teknikdirekyorler. Acilen egitmen gelmeli, gunumuz futbolunu ogretmeli teknikdirektorlerimize. Ana okuu ogrencileri gibi davraniyor avrupada tdlerimiz.
    Cevapla
  • Özgür Filistin 4 ay önce Şikayet Et
    Muradına erdi, tebrikler
    Cevapla
  • ahi 4 ay önce Şikayet Et
    helal. olsun. hakediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle