Salih Özcan'a yılın en başarılı futbolcusu ödülü

Borussia Dortmund'da futbol oynayan milli futbolcu Salih Özcan, Avrupa Türk Medya Zirvesi'nde yılın en başarılı futbolcusu ödülünün sahibi oldu.

Salih Özcan'a yılın en başarılı futbolcusu ödülü
Salih Özcan'a yılın en başarılı futbolcusu ödülü
GİRİŞ 18.12.2023 12:45 GÜNCELLEME 18.12.2023 12:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Almanya'nın Duisburg kentinde bulunan Avrupa Türk Basın Yayın ve Gazeteciler Birliği (ATBYGB) tarafından düzenlenen 3'üncü Avrupa Türk Medya Zirvesi, Neukirchen-Vluyn'da gerçekleştirildi. Medya, iş, sanat ve spor alanlarından yaklaşık dört yüz davetlinin yer aldığı Avrupa Türk Medya Zirvesi'nde farklı kategorilerde ödüller sahiplerini buldu. Borussia Dortmund forması giyen milli futbolcu Salih Özcan'a yılın en başarılı futbolcusu ödülü verildi. Milli futbolcu ödülünü, Avrupa Türk Basın Yayın ve Gazeteciler Birliği (ATBYGB) Başkanı Ali Paşa Akbaş'ın elinden aldı. 

SALİH ÖZCAN: ÇOK MUTLU OLDUM

Ödül almaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Salih Özcan, "Gerçekten gurur verici bir duygu. Öncelikle aileme ve yakın arkadaşlarıma teşekkür ederim. Zor zamanlarda hep yanımda oldular. Benim için güzel bir gün oldu, çok mutluyum. Ödül için çok teşekkür ederim" dedi.

VOLEYBOLCU ÖDÜLÜ TUTKU BURCU'YA VERİLDİ

Düzenlenen ödül töreninde SSC Palmberg Schwerin takımının formasını giyen voleybolcu Tutku Burcu Yüzgenç de ödüle layık görüldü. Yılın başarılı voleybolcu ödülü verilen Yüzgenç, "Bu ödül benim için çok önemli çünkü yurtdışı kariyerimin başlamasının ardından aldığım ilk ödül. Yaptığım işin görünmesi, kız çocuklarına ilham, umut olma, geleceğe dair belki de mutluluk veriyor. Bu da benim, voleybola bağlanmama vesile oluyor. Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Ödül içinde çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Menejeri bir yerlere gagalamak için ayarlamıştır
    Cevapla
  • Osman Temür 4 ay önce Şikayet Et
    Ödül alan oyuncu 16 haftanın kaçında oynadıki ödüle laik görüldü kaç maçta kaç dakika sürer aldı kaç gol attı ve katkı sağladı acaba
    Cevapla
  • Ayyildizim 4 ay önce Şikayet Et
    Ben şahsen hic begenmedim ne basarisi var ne yapmis onuda anlatin hele
    Cevapla
  • Serhan 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar biz de mi oynamıyor anlamadım ki... Ödül almış...
    Cevapla