İngiliz basınında gündeme oturdu! "Kahraman Ozan Tufan"

Hull City'nin Middlesbrough'ya konuk olduğu maçta galibiyet golünü atan Ozan Tufan hakkında övgü dolu sözler sarf edildi.

İngiliz basınında gündeme oturdu! "Kahraman Ozan Tufan"
İngiliz basınında gündeme oturdu! "Kahraman Ozan Tufan"
GİRİŞ 14.12.2023 12:33 GÜNCELLEME 14.12.2023 12:33
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship'in 21. haftasında, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Middlesbrough'ya konuk oldu. Riverside Stadı'nda oynanan maçı misafir ekip 2-1 kazandı.

GALİBİYET GOLÜ OZAN TUFAN'DAN

Hull City'de karşılaşmaya yedekler arasında başlayan Ozan Tufan, 61. dakikada Scott Twine'ın yerine oyuna girdi ve 82. dakikada takımına galibiyeti getiren golü attı

Hull'un ilk golü 69. dakikada Liam Delap'tan gelirken, ev sahibi takıma 6. dakikada Emmanuel Lath'ın attığı gol yetmedi.

13 MAÇTA 5 GOL

Son golünü 4. haftadaki Bristol City karşılaşmasında atan Türk futbolcu 16 maç sonra fileleri havalandırdı. Ozan Tufan bu sezon forma giydiği 13 maçta 5 gol attı.

Hull City bu galibiyetle Championship'teki puanını 33'e çıkardı ve 7. sırada yer aldı. 27 puanda kalan Middlesbrough 13. basamakta bulunuyor.

LIAM ROSENIOR: "OZAN TUFAN MUHTEŞEMDİ"

Hull City Teknik Direktörü Liam Rosenior, karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, Ozan Tufan hakkında övgü dolu sözler sarf etti ve "Ozan Tufan muhteşemdi ve oyuna büyük bir fark kattı. Her oyuncu değişikliği oyuna olumlu katkı sağladı. Bu gerçekten sevindirici ve iyi bir oyuncu grubuna sahip olduğumuzun göstergesi." ifadelerini kullandı.

İNGİLİZ BASININDA GÜNDEM OZAN TUFAN

Bu arada İngiliz basını da 28 yaşındaki futbolcunun performansını övdü. Hull Daily Mail Gazetesi'nde Ozan Tufan için "Hull City'nin Riverside'da Middlesbrough'u 2-1 mağlup ettiği maçta yedek oyuncu Ozan Tufan kahramandı. Türk milli oyuncu, Hull'un galibiyeti için 82. dakikada kaleye ateş açtı." yorumu yapıldı.

Maç haberinde Ozan'a 10 üzerinden 7 puan verilirken, tecrübeli orta saha oyuncu için "Kaleci Seny Dieng'in kalesine harika bir şut attı ve nakavt darbesini indirmek için ders niteliğinde bir an yarattı." ifadeleri kullanıldı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Veli 4 ay önce Şikayet Et
    Almanya ikinci liginde Can Uzun daha basarili
    Cevapla
  • fatih 4 ay önce Şikayet Et
    bravo ozan durma sakın devam et
    Cevapla
  • yigido 4 ay önce Şikayet Et
    futbolcular çok kötü örnek oluyorlar dövme yaptırmayan kalmadı
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Bizim akıllı yöneticiler görmesin balıklama atlatlar
    Cevapla
  • Fatih 4 ay önce Şikayet Et
    Bu arada dövmesiz kimse kaldı mı.. yaşlanınca torunlarınızın dövmeli dedesi dövmeli nenesi olursunuz aman ne güzel!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle