Zlatan Ibrahimovic, evine geri döndü

İsveçli eski futbolcu Zlatan Ibrahimovic, Milan'a yeni bir görevle geri döndü. İsveçli efsane, kulüp sahibi RedBird Capital'in özel danışmanı olarak İtalyan devinde göreve başlayacak.

Zlatan Ibrahimovic, evine geri döndü
Zlatan Ibrahimovic, evine geri döndü
GİRİŞ 11.12.2023 20:33 GÜNCELLEME 11.12.2023 20:33

İsveçli efsane Zlatan Ibrahimovic, kariyerinde üçüncü kez Milan'a geri döndü.

İlk iki döneminde futbolcu olan Zlatan Ibrahimovic, bu kez kulüp sahibi RedBird Capital'in özel danışmanı olarak Milan'da görev alacak.

Yeni görevi hakkında görüşlerini paylaşan efsane golcü, şöyle konuştu:

"Milan'a olan sevgim asla bitmeyecek. Milan'ın geleceğinin bir parçası olma fırsatı sadece hayal edebileceğim bir şeydi. Bana bu fırsatı sunduğu için RedBird Capital'den Gerry Cardinale'ye teşekkür ederim. Bu hafife aldığım bir görev değil. Futbol sonrası kariyerimin ilk adımları hakkında uzun uzun düşündüm. Milan'ın bir üyesi olarak bu yolculuğa başlamak için daha heyecanlı olamazdım. Benim için gerçekten bir eve dönüş."

RedBird Capital'in kurucusu Gerry Cardinale, şöyle konuştu:

"Dünyanın en büyük sporcuları, takımları ve iş dünyası figürlerinden bazılarıyla ortaklık kurduk. Spor, medya ve eğlence alanlarındaki yatırım faaliyetlerine Zlatan ile birlikte katkıda bulunmaya devam ediyoruz."

Futbola geçtiğimiz aylarda Milan formasıyla veda eden 42 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic, profesyonel futbol kariyerinde 827 maça çıkıp 496 gol attı ve 205 asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.