İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor!

İtalya Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu gündem oldu. Milli oyuncunun mevcut formu ve Udinese maçında yaptıkları çizme basınında manşetlere taşındı.

GİRİŞ 10.12.2023 09:43 GÜNCELLEME 10.12.2023 10:03
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu bu sezonda da iyi işler yapmaya devam ediyor. Milli orta saha oyuncusu, Milano ekibinde ortaya koyduğu performansla taraftarların sevgilisi olmuş durumda. Son olarak Serie A'nın 15. hafta karşılaşmasında Udinese'yi 4-0 mağlup eden Inter'de maçın oyuncusu olarak seçilen Hakan'a Çizme basını methiyeler düzdü.

HAKAN ÇALHANOĞLU YİNE MANŞETLERDE

İtalya'da üç sezondur Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu her geçen gün biraz daha taraftarın sevgisini kazanıyor. Milli oyuncu, bu sezonda lacivert-siyahlı formayla iyi işler yapmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan Udinese maçında 1 gol ve 1 asist ile maçın kilidini açan Hakan Çalhanoğlu maçın oyuncusu seçildi. İtalyan basını, Hakan Çalhanoğlu için "Süper Türk" ve "Inter'in en önemli oyuncusu" başlıklarını kullanarak milli oyuncuyu manşetlerine taşıdı.

SERIE A TARİHİNE GEÇMİŞTİ

Yedi sezondur Serie A'da forma giyen Hakan Çalhanoğlu, Inter'in evinde Frosinone'yi 2-0 mağlup ettiği maçta fileleri havalandırmış ve Serie A'da 37. golünü atarak en çok gol atan Türk futbolcu olmuştu. 29 yaşındaki oyuncu rekoru kırmadan önce rekorun sahibi 36 gol ile Şükrü Gülesin'di.

INTER RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu, Inter formasıyla tüm kulvarlarda 113 maça çıkarken 20 gol ve 23 asist üretmeyi başardı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 44
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Spora baron yumruğu
    Cevapla
  • Deniyilsin 4 ay önce Şikayet Et
    Milli takımdaki şutlarınıda BİLİYORUZ , demekki gol olmasını istemediği için dışarı veye yavaş ve kalecinin üstüne vuruyordu, bunun başka bir açıklaması Yok çünkü...!!!!
    Cevapla
  • Turan 4 ay önce Şikayet Et
    Milli takım da neden oynayamıyor
    Cevapla
  • Gugukkusu 4 ay önce Şikayet Et
    Oynuyorda sen futboldan anlamiyorsun
    Cevapla
  • Ahmet Akbulutgiller 4 ay önce Şikayet Et
    milli takımda futbolcu gibi oynamadiktan sonra benim gözümde bir hiç
    Cevapla
  • Rem 4 ay önce Şikayet Et
    Yanlışlık oldu. Kusura bakma
    Cevapla
  • Gökhan 4 ay önce Şikayet Et
    Milli takımda farklı görev alıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle