Kenan Yıldız için flaş iddia! Fırsat kolluyorlar

A Milli Takım'da gösterdiği başarılı performans ile yıldızını parlatan ve Juventus'ta oynayan Kenan Yıldız, ara transfer döneminde İtalyan ekibinden ayrılmak istiyor.

Kenan Yıldız için flaş iddia! Fırsat kolluyorlar
Kenan Yıldız için flaş iddia! Fırsat kolluyorlar
GİRİŞ 09.12.2023 12:53 GÜNCELLEME 09.12.2023 12:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli futbolcu Kenan Yıldız için ayrılık iddiası ortaya atıldı.

Sky Sport Almanya'da yer alan habere göre, A Milli Takım'ın Almanya ile oynadığı maçta fileleri havalandıran Kenan Yıldız'ın, o maçtaki performansının ardından Serie A'da bir dakika bile süre alamaması nedeniyle hayal kırıklığına uğradığı belirtildi.

Kenan Yıldız'ın bu nedenle ara transfer döneminde Juventus'tan ayrılıp daha fazla forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği yazıldı.

18 yaşındaki futbolcu için şu anda kiralık ve kalıcı transferinin de ihtimaller arasında yer aldığı aktarıldı.



Premier Lig ekiplerinin radarında

Öte yandan Kenan Yıldız'la Almanya ve İngiltere'den birçok kulübün ilgilendiği ve transferi için fırsat kolladığı öne sürüldü.

Kenan Yıldız'ın adı daha önce İngiltere'den Arsenal ve Liverpool ile de anılmıştı. İtalyan basınında yer alan haberde, Juventus'un genç oyuncusu için beklentisinin 35-40 milyon euro olduğu iddiaları basında geniş yer bulmuştu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Ilk 11 de oynayacak kulube gitmeli sakin real madrit manchester city gibi takimlara gitmesin
    Cevapla
  • CİHAN ARISOY 4 ay önce Şikayet Et
    Daha çok izlenen bir lige gitsin...
    Cevapla
  • hilal71 4 ay önce Şikayet Et
    kenan'ın oyun stili ve vücut yapısı premier lige daha uygun bence.çok ilginçtir ki hiç oynatmadığı oyuncudan juventus'un beklentisi 35-40 milyon euro.oynatsa beklentisi ne olurdu acaba
    Cevapla
  • Qwerty¹ 4 ay önce Şikayet Et
    Sakin ulkeye gelme hatası yapma . Burada bir lokmada yerler seni.
    Cevapla