Carlo Ancelotti'den yeni Arda Güler açıklaması!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in gelecek hafta daha tempolu antrenman yapabileceğini ancak ilk maçına çıkış tarihinin henüz belli olmadığını söyledi.

Carlo Ancelotti'den yeni Arda Güler açıklaması!
Carlo Ancelotti'den yeni Arda Güler açıklaması!
GİRİŞ 08.12.2023 18:20 GÜNCELLEME 08.12.2023 18:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İspanya LaLiga'da Real Madrid, yarın Real Betis'e konuk olacak. Karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in son durumunu paylaştı.

Ancelotti, "Arda Güler'in dönmesine az bir süre kaldı. Önümüzdeki hafta daha tempolu çalışabilecek. Yılın son maçlarında mı yoksa 2024'te mi forma giymeye başlayacağını bilmiyorum." dedi.

Real Madrid'e bu yaz transfer olan Arda Güler, sakatlıklar nedeniyle uzun süredir forma giyemiyor.

LaLiga'daki Rayo Vallecano ve Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçlarında kadroda yer alan Arda Güler, Ancelotti'den süre alamamıştı.

Real Madrid 15 haftası geride kalan LaLiga'da 38 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Ancelotti, sakatlık sorununun sadece Arda için değil her futbolcuda aynı olduğunu, "Çok fazla sabır ve zaman gerektiğini" söyleyerek, mevcut durumda takımda Jude Bellingham, Vinicius, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Eder Militao ve Thibaut Courtois gibi diğer sakat futbolcuların da olduğunu hatırlattı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Erol rizeli 4 ay önce Şikayet Et
    Adam Türk pırlanta olsa oynatmazlar adiler
    Cevapla
  • Morelli 4 ay önce Şikayet Et
    Olme essegim olme arkadas ne sakatlikmis be sanki yeni bacak takildi kiralik bu
    Cevapla
  • Doktor 4 ay önce Şikayet Et
    Tam da dediğin gibi. Bu bacak oyuncak değil. Kemik ve kas yuvası bunlar . Öyle terzi gibi yama ya da korsan sanayici gibi iki kaynak yap olmuyor . Adam ameliyat oldu ecel dikişler kapandı ama alttaki doku hâlâ güçsüz ve eski haline gelmesi normal şartlarda 6 aydan önce olmaz düzenli egzersiz vs ile adamlar bunu kısaltıyor. Senin kafandaki gibi Rıdvan Dilmene böyle yaptılar adam bitti
    Cevapla
  • C.Türk 4 ay önce Şikayet Et
    Seneye Oynar? :))
    Cevapla
  • oflu 4 ay önce Şikayet Et
    ingilizlermi duyurdu panpa :)
    Cevapla