Sakatlık, ibreyi De Gea'ya çevirdi! Peşine düştüler

Premier Lig'de uzun yıllar Manchester United'ın kalesini koruyan İspanyol kaleci De Gea, yaz transfer döneminde istediği teklifleri alamadığı için kulüpsüz kalmıştı. De Gea'ya Newcastle United'ın gündemine geldi.

Sakatlık, ibreyi De Gea'ya çevirdi! Peşine düştüler
Sakatlık, ibreyi De Gea'ya çevirdi! Peşine düştüler
GİRİŞ 06.12.2023 12:58 GÜNCELLEME 06.12.2023 15:15

İngiltere Premier Lig'de uzun yıllar Manchester United'ın kalesini koruyan İspanyol kaleci De Gea, yaz transfer döneminde istediği teklifleri alamadığı için kulüpsüz kalmıştı.

İngiltere basınında TeamTalk'ın haberine göre, 33 yaşındaki yıldız kaleci De Gea'yı boşta olduğu için birçok kulüp devre arasında kadrosuna katmayı düşünüyor. Bu kulüpler arasında Premier Lig'de iddialı bir takım olma yolunda ilerleyen Newcastle United'da bulunuyor. Newcastle, takımın as kalecisi Nick Pope'un sakatlığı sonrası transferde ilk sırayı De Gea'ya verdi.

De Gea da transfere sıcak bakıyor

Bonservis sorunu olmaması ve lig tecrübesi nedeniyle yönetimin transferini bitirmek istediği De Gea da, tekrardan Premier Lig'de forma giymek istiyor.

Geçtiğimiz sezon Manchester United'da 58 maça çıkan De Gea kalesinde 61 gol görürken, 25 maçta da kalesini gole kapamıştı.

İspanyol file bekçisi transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.