Ten Hag: Onana, Premier Lig'in en iyi ikinci kalecisi

Premier Lig'de Newcastle United ile karşı karşıya gelecek Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag açıklamalarda bulundu.

Ten Hag: Onana, Premier Lig'in en iyi ikinci kalecisi
Ten Hag: Onana, Premier Lig'in en iyi ikinci kalecisi
GİRİŞ 02.12.2023 04:24 GÜNCELLEME 04.12.2023 21:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, suskunluğunu bozdu. Hollandalı teknik direktör, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynadıkları maça dair gelen soruyu cevapladı.

Galatasaray maçını değerlendiren Erik ten Hag, "Çarşamba günü çok iyi oynadık, Kopenhag ve Bayern Münih maçlarında da aynı şekilde. Ama bazı şeyleri daha iyi yapmamız gerekiyor. Bireysel hataları, geçiş hücumlarını ortadan kaldırmalıyız. Bunları çözebiliriz. Eğer iyi oynamasaydık, o zaman daha çok endişelenirdim" dedi.

İngiliz efsaneden, Andre Onana'ya sert sözler!İngiliz efsaneden, Andre Onana'ya sert sözler!

"PREMİER LİG'İN EN İYİ İKİNCİ KALECİSİ"

Andre Onana'nın performansına dair gelen soruya Erik ten Hag şu cevabı verdi: "Eğer iyi analiz ederseniz, istatistiklere göre Premier Lig'in en iyi ikinci kalecisi olduğunu görürsünüz. İyi gidiyor ama Şampiyonlar Ligi'nde bazı hatalar yaptığını biliyor ancak ilk beş ayın tamamında iyi iş çıkardı. Kötü performansların ardından nasıl tepki verdiğini gördünüz. O güçlü bir karakter ve bunun üstesinden gelecektir."

Newcastle United ile oynayacakları maça dair konuşan Erik ten Hag, "Onlara gerçekten saygı duyuyorum. Karşılaşması zor bir takım ama onlara karşı oynamayı seviyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız çünkü oyun tarzları çok organize" ifadelerini kullandı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Orkun coskun 4 ay önce Şikayet Et
    Onana transferinden komisyon almıştır ya da komisyon alanlar bu açıklamayı yaptiriyorlardir başka bir seçenek olduğunu düşünüyorum
    Cevapla
  • Memleketim 4 ay önce Şikayet Et
    Bunlar Türk düşmanı manu kalesine bir Türk geçmesin diye hristiyan yahudi Ermeni lobileri Emir vermiştir. Aynısını en iyi zamanında kova Barcelona kalecisi valdes in yerine en iyi zamanında Rüştü yü hiç koymayan bir Hollandalı zenci rijkaafd görev vermedi
    Cevapla
  • Mustafa ÖNDER 4 ay önce Şikayet Et
    Irkçılık kötü bir hastalık , Allah şifa versin ! Bir de saçmalamayarak bizleri yormasan !!!!
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    kova koysan daha çok top tutardı.
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Adam hantal görmüyormusun Altay'ı alsana kaleye
    Cevapla
  • Vatandaş Rıza 4 ay önce Şikayet Et
    Deli bu herhalde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle