Livepool'dan dikkat çeken hamle! Milli yıldızı istiyorlar

A Milli Takım'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Juventuslu Kenan Yıldız için Liverpool iddiası gündeme geldi. Calcio Mercato'da yer alan habere göre; Liverpool'un Kenan Yıldız'ı takip ettiği belirtildi.

Livepool'dan dikkat çeken hamle! Milli yıldızı istiyorlar
Livepool'dan dikkat çeken hamle! Milli yıldızı istiyorlar
GİRİŞ 01.12.2023 15:46 GÜNCELLEME 01.12.2023 15:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

A Milli Takım'da gösterdiği performansla adından söz ettiren Juventuslu Kenan Yıldız için Liverpool iddiası gündeme geldi.

Calcio Mercato'da yer alan habere göre; Liverpool'un Kenan Yıldız'ı takip ettiği belirtildi. İngiliz ekibinin, Juventus forması giyen milli oyuncuyu Bayern Münih altyapısından beri izlediği ifade edildi.

TEKLİF YAPABİLİR

Haberde teknik direktör Jürgen Kloop'un Kenan Yıldız'ın özelliklerine sahip bir oyuncu istediği ve kısa süre içinde Juventus'un kapısının çalınabileceği aktarıldı.

ALMANYA MAÇININ YILDIZI

18 yaşındaki oyuncu, Almanya ile oynanan hazırlık maçında galibiyet golünü atan isim olmuştu. Ayrıca maçtaki iyi performansı Avrupa basını tarafından konuşuldu.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Bayern Münih altyapısında yetişen Kenan, 2022 yılında Juventus'a transfer oldu. Juventus'ta A takıma seçilen genç yıldız, 5 maçta forma giydi. Genç takımda 31 maça çıkan Kenan, 12 gol ve 7 asist yaptı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Ben de beğendim bazı oyuncular gibi kazma değil . Bilğnçli oynuyor tekniği çok iyi . Arda dan da iyi diyebilirim .
    Cevapla
  • Levrock 4 ay önce Şikayet Et
    Arda dan iyi diyormus. Lan oglum biz bu cocugun kac tane macini izledik canli canli, sizin kafa güzel mi ? Arda dedigin cocuk dünyanin en önemli yeteneklerinden biri. Kenanda cok yetenekli, biri Ronaldoya diyeri Messi ye benziyor oyun tarziyla, iyiki ikiside bizim ama Arda daha yetenekli.
    Cevapla