Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kötü haber! Dünya devi araya girdi

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferdeki gözde ismi Thomas Partey'e dev bir talip çıktı. Juventus, Ganalı orta sahayı kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kötü haber! Dünya devi araya girdi
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye kötü haber! Dünya devi araya girdi
GİRİŞ 28.11.2023 16:55 GÜNCELLEME 28.11.2023 16:55

İsmi yaz transfer döneminden bu yana Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Thomas Partey için dev bir kulüp Arsenal'in kapısında.

Tutto Mercato'nun haberine göre; Juventus, Arsenal'in Ganalı orta sahası Thomas Partey için İngiliz ekibinin kapısını çalacak. 

Pogba'dan boşalan o bölgeye yeni bir isim isteyen Allegri'nin sunduğu transfer raporunda alınmasını istediği ilk ismin Thomas Partey olduğu ifade edildi.

ARSENAL SICAK BAKIYOR 

Haberde, Arsenal'in Aston Villa'da forma giyen Douglas Luiz'i kadrosuna katmak istediği ve bütçe arayışında bulunan İngiliz devinin Partey'in satışına sıcak bakabileceği aktarıldı. 

SEZON PERFORMANSI 

Sezon başında Arsenal ile şanssız bir sakatlık yaşayan Partey, bu sezon sadece 5 karşılaşmada süre alabildi. 30 yaşındaki futbolcu herhangi bir skor katkısında bulunamadı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.