Acun Ilıcalı transferde gözünü Süper Lig'e dikti! O ismin peşinde

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Süper Lig'de Hatayspor forması altında ortaya koyduğu performansla dikkat çeken Dele-Bashiru'yu kadrosuna katmak istiyor.

GİRİŞ 28.11.2023 14:18 GÜNCELLEME 28.11.2023 14:57

Süper Lig'de Volkan Demirel yönetiminde mütevazı kadrosuyla iyi işler yapan Hatayspor, Bertuğ Yıldırım'ın ardından Avrupa'ya bir satış daha yapabilir.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City, Hatayspor'un 22 yaşındaki Nijeryalı futbolcusu Dele-Bashiru'yu kadrosuna katmayı düşünüyor.

İngiliz ekibinin Manchester City altyapısında yetişen orta saha oyuncusu için devre arasında Hatayspor ile temasa geçmesi bekleniyor.



SEZONA ÇOK İYİ BAŞLADI


Nijeryalı genç orta saha, sezon başında bedelsiz geldiği bordo-beyazlılarda, 13 maçta 4 gol, 4 asistle spot ışıklarını üzerine çekti. Orta sahada 8 ve 10 numara pozisyonlarının yanında sağ kanatta da görev yapabilen Bashiru'nun güncel piyasa değeri 900 bin euro olarak gösteriliyor.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.