Real Madrid'de Ancelotti kararı!

İspanya La Liga devi Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti gelişmesi yaşandı. İspanyol ekibi, deneyimli hocayla yeni sözleşme imzalamak için masaya oturacak.

Real Madrid'de Ancelotti kararı!
Real Madrid'de Ancelotti kararı!
GİRİŞ 27.11.2023 19:49 GÜNCELLEME 27.11.2023 19:49

La Liga ekiplerinden Real Madrid, teknik direktör Carlo Ancelotti ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

İspanyol basınından Relevo'nun haberine göre; Real Madrid, bu yılın son günlerinde Carlo Ancelotti ile yeni sözleşme imzalamak için görüşmelere başlayacak.

ANCELOTTI SICAK BAKIYOR

Haberde, Madrid ekibinin 2 yıllık sözleşme imzalamak istediği Ancelotti'nin de takımın başında kalmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Öte yandan Brezilya Milli Takımı'nın da ilgisi bulunan Carlo Ancelotti'nin, Brezilya'nın ilgisine karşın Real Madrid'de kalmayı öncelik olarak gördüğüne yer verildi.

Carlo Ancelotti'nin yönetimindeki Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna kalmayı garantilerken La Liga'da 35 puanla zirve yarışını sürdürüyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.