Krizi fırsat gören Chelsea, yine kesenin ağzını açacak

İngiltere Premier Lig'de transfere para harcamaktan çekinmeyen Chelsea, bir kez daha yeni bir transfer rekoruna hazırlanıyor. Londra temsilcisinde hedef Victor Osimhen...

Krizi fırsat gören Chelsea, yine kesenin ağzını açacak
Krizi fırsat gören Chelsea, yine kesenin ağzını açacak
GİRİŞ 27.11.2023 15:08 GÜNCELLEME 27.11.2023 15:08

Son olarak yaz transfer döneminde Brighton'dan Moises Caicedo'yu 133 milyon Euro'ya transfer eden Chelsea, Premier Lig'de bonservis rekoru kırmıştı.

Hücumda gol yollarından sıkıntılar yaşayan ve kış transfer döneminde santrfor almak için çalışmalara başlayan Londra ekibi, gözünü Napoli'nin süper yıldızı Osimhen'e dikti.

İtalya'da yıldızını parlattığından bu yana devlerin radarında olan Nijeryalı yıldız, bu sezon takımı ile birlikte karanlık günlerden geçiyor.



CHELSEA FIRSAT OLARAK GÖRÜYOR


Napoli'de mutsuz olduğu ile ilgili dedikodular çıkan yıldız oyuncu için fırsat kollayan Chelsea, bu durumdan yararlanarak oyuncuyu kadrosuna dahil etmenin planlarını yapıyor.

İngiliz basınından Telegraph'ın haberine göre ise Osimhen'in bonservis bedelinin 120 milyon Euro'dan fazla olduğu belirtildi. 

Maviler, Osimhen için şartları zorlamak isterken transferin gerçekleşmesi durumunda Premier Lig için yeni bir rekorun kırılabileceği de konuşuluyor.

Bu sezon Napoli ile 11 maça çıkan Osimhen, 6 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.