Zaniolo'dan İngiliz taraftarlara mesaj!

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde satın alma opsiyonu ile Premier Lig ekibi Aston Villa'ya kiraladığı Zaniolo, İngiliz taraftarla mesaj gönderdi. İtalyan yıldız, uyum sağlaması için zamana ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Zaniolo'dan İngiliz taraftarlara mesaj!
Zaniolo'dan İngiliz taraftarlara mesaj!
GİRİŞ 22.11.2023 19:02 GÜNCELLEME 22.11.2023 19:05

Premier Lig'de Aston Villa forması giyen Nicolo Zaniolo geleceği hakkında açıklamalar yaptı.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'ya konuşan yıldız futbolcu, İngiltere'deki kariyerinin ilerleyişinden ve hedeflerinden bahsederken şu sözlere yer verdi:

"Değişiklik yaptığınızda zamana ihtiyacınız olur. Mutluyum, çünkü Premier Lig harika bir yer. Aston Villa da harika bir takım. Ancak uyum sağlamam gerekiyor. Önümde çok zaman var. Bunu en iyi şekilde değerlendirip kalitemi göstermek istiyorum."

"Yenemeyeceğimiz takım yok"

Aynı zamanda İngiliz ekibinin çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu söyleyen Zaniolo takımın ligdeki potansiyelini de şu sözlerle anlattı:

"Aston Villa çok güçlü bir takım. Tottenham ile zor bir maçımız var ama biz de karşılık verecek güçte bir ekibiz ve maçı kazanabiliriz. Eğer olması gerektiği gibi mücadele edersek kazanamayacağımız takım yok. Hala birçok maç var. Kesinlikle hedeflerimize ulaşacak güçte bir takımız."

24 yaşındaki İtalyan yıldız sezon başında Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'dan Aston Villa'ya kiralanırken bu süreçte 9 maçta görev aldı, skora ise katkı sağlayamadı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.