Gerard Pique'den Real Madrid'i kızdıracak sözler

Barcelona'nın efsane oyuncularından Gerard Pique, Real Madrid'in kazandığı Şampiyonlar Ligi'yle ilgili flaş bir açıklamada bulundu.

Gerard Pique'den Real Madrid'i kızdıracak sözler
Gerard Pique'den Real Madrid'i kızdıracak sözler
GİRİŞ 21.11.2023 20:56 GÜNCELLEME 21.11.2023 20:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon Barcelona'da futbol kariyerini noktalayan Gerard Pique, Real Madrid ile ilgili ses getirecek açıklamalar yaptı.

Real Madrid'in son kazandığı Şampiyonlar Ligi'nde hiçbir maçta üstün oynamadıklarını söyleyen Gerard Pique, "Real Madrid'in son Şampiyonlar Ligi kupasını küçümsemiyorum ama nasıl kazandıklarına bir bakın. Hiçbir maçta üstün değillerdi. Barcelona 5 şampiyonlukta da saf bir üstünlüğe sahipti. Real Madrid'in Manchester City maçındaki gibi 5 dakika iyi oynayıp kazandığımız bir maç yoktu." ifadelerini kullandı.

"Bizim 5 dakika iyi oynayıp kazandığımız bir maç yoktu"

İspanyol efsane, sözlerine şu sözlerle son verdi:

"Barcelona 5 şampiyonlukta da saf bir üstünlüğe sahipti. Real Madrid'in Manchester City maçındaki gibi 5 dakika iyi oynayıp kazandığımız bir maç yoktu."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Adamlar 14 kere kupayı kaldırmış, sen 5 kere, ne konuşuyorsun
    Cevapla