Harry Kane, Bayern tarihine geçti! Resmen yok sattırdı

Alamnya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'te forma giyen İngiliz golcü Harry Kane, 4 aylık süreçte kulüp tarihinin en fazla forması satılan futbolcusu olmayı başardı.

Harry Kane, Bayern tarihine geçti! Resmen yok sattırdı
Harry Kane, Bayern tarihine geçti! Resmen yok sattırdı
GİRİŞ 21.11.2023 20:21 GÜNCELLEME 21.11.2023 20:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'da oynayan ve bir çok rekoru altüst ettikten sonra yaz transfer döneminde Bavyera ekibinin yolunu tutan Kane, Almanya'da da yeni başarılar elde etmeye devam ediyor.

Bayern Münih formasıyla çıktığı 16 karşılaşmada 21 gol 7 asist üreten İngiliz golcü, bu kadar kısa sürede en yüksek sayıda gol atan futbolcu olmuştu.

Münih temsilcisiyle gerek saha içinde gerek ise saha dışında iyi bir uyum yakalayan Kane, kulübün forma satış rekorunu da kırdı.

FORMALARI YOK SATIYOR

30 yaşındaki forvetin Bavyera'ya transfer olduğu ilk günlerde, 20.000'den fazla Kane forması satılmıştı. Deneyimli futbolcunun etkileyici performansıyla birlikte büyüyen ilginin artmasıyla forma satışları tavan yaptı. 

Kicker'dan alınan bilgiye göre Bayern Münih, 2020 yılında Şampiyonlar Ligi'ni kazandıktan sonraki en yüksek forma satışını gerçekleştirdi.

Alman ekibi, Kane özelinde kısa vadede forma satış hedefi olarak 100 bini geçmeyi planlıyor. Haberde yer alan bir diğer bilgiye göre Bundesliga şampiyonu, 2022-23 sezonu için mağazacılıktan 110 milyon euro gelir elde ettiklerini ve Kane'in de listeye girmesiyle rakamların bu sezon hızlıca artacağından emin olduğu kaydedildi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • icardi 5 ay önce Şikayet Et
    tam bir forvet,gölü adeta kokluyor, ve olmasi gereken takımda
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Fazla teknik görünmesede gol yollarında ve son vıruşları mükemmel . Oyundan kopmıuor . Tam bir golcü .
    Cevapla