Real Madrid'de 12 yıllık dönem sona erebilir! Arda çok üzülecek

Real Madrid'in Hırvat yıldızı Luka Modric'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Bu ayrılığın yaşanması durumunda Madrid devinde 12 yıllık dönem de sona ermiş olacak.

GİRİŞ 19.11.2023 17:08 GÜNCELLEME 19.11.2023 17:08
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İspanya LaLiga ekiplerinden Real Madrid'de 12 yıllık Luka Modric dönemi sona erebilir.

Sport'ta yer alan haberde Modric'in sezon sonunda takımdan ayrılabileceği vurgulandı.

İlerleyen yaşı nedeniyle Real Madrid'de rotasyon oyuncusu olarak kullanılan Modric'in, sezon başında elinin tersiyle ittiği Suudi Arabistan takımlarının tekliflerini değerlendirmeye aldığı ve yeni bir fırsat için taliplerine yeşil ışık yaktığı ileri sürüldü.



Real Madrid'de 23 kupa kazandı

2012'de İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham'dan 35 milyon euro bonservis karşılığında Real Madrid'e transfer olan Luka Modric, İspanyol devi ile 23 kez kupa kazanma başarısı yakaladı.

Modric Real Madrid'de Şampiyonlar Ligi (5), FIFA Kulüpler Dünya Kupası (5), LaLiga (3), UEFA Süper Kupa (4), İspanya Kupası (2), İspanya Süper Kupa (4) şampiyonlukları yaşadı.

Bu sezon Real Madrid'de 15 maça çıkan ve milli futbolcumuz Arda Güler'in de akıl hocalarından biri olarak gördüğü 38 yaşındaki yıldız orta sahanın ocak ayında istediği takımlarla görüşme hakkı bulunuyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Mii 5 ay önce Şikayet Et
    Herkes olur arda Altay olmaz fbye gerekli saygıyı göstermeyen kendini büyük gören bu karakterler eğer fbye gelirse ali fırıldak ali olur ben ve birçok kişi takım tutmaz
    Cevapla
  • oktay 5 ay önce Şikayet Et
    sen acaba Fenerbahçeli misin ki !
    Cevapla
  • Ferruh 5 ay önce Şikayet Et
    Ne alaka o gitmedi kulüp sattı ve iyi bir bonservis bedeli kaazandi kulüp. Teşekkürler Altay Ali koç özel uçağı yla gönderdi. İsteseydi bedelsiz gider daha çok kazanırdı. Cin Con lu gibi düşünmeyelim lütfen
    Cevapla
  • Mehmet Güler 5 ay önce Şikayet Et
    Arda'nın Büyük Bir Topçu Olacağına canı gönülden inanıyorum Yolunda başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Yaratıcılık 5 ay önce Şikayet Et
    Arda üzerinden etkileşim almaya çalışılan bir başlık olmuş… işinizde daha yaratıcı başlıklar bulabilirsiniz çünkü haberin içeriğiyle alakasız olmuş! Saygılar!.
    Cevapla
  • MuhammedAli 5 ay önce Şikayet Et
    Gitsin gitsin 10 numarayi bizim Arda ya versinler Arda yerini doldurur gözü arkada kalmasin
    Cevapla
  • Cengiz 5 ay önce Şikayet Et
    Arda topçu değil kısmetli sadece.. adam bi tane derbi veya büyük maç kazandırmadan r.madride gitti kısmetse gelir bağdantan yemenden...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle