İngiliz devinden Bellingham'ın kardeşine yakın markaj!

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, Real Madrid'de oynayan Jude Bellingham'ın kardeşi Jobe Bellingham'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

İngiliz devinden Bellingham'ın kardeşine yakın markaj!
İngiliz devinden Bellingham'ın kardeşine yakın markaj!
GİRİŞ 18.11.2023 20:06 GÜNCELLEME 18.11.2023 20:06

İngiltere Premier Lig ekibi Tottenham, Jobe Bellingham'ı renklerine bağlamak istiyor. 

Football Insider'ın haberine göre, Sunderland forması giyen ve Real Madridli yıldız Jude Bellingham'ın kardeşi olan 18 yaşındaki Jobe Bellingham, Tottenham'ın transfer listesinde yer alıyor. İngiliz ekibi, Ocak ayında Sunderland ile transfer için masaya oturmayı planlıyor.

Yeni hocası Ange Postecoglou ile sezona harika bir başlangıç yapan Tottenham, Ocak ayında stoper ve defansif orta saha oyuncusu transferi planlarken, Jobe Bellingham'ın çok yönlü oyunu nedeniyle transferi için görüşmelerini sürdürüyor.

Real Madrid de takip ediyor

Real Madrid'in de radarında olan 1,88 boyundaki Jobe orta sahanın her yerinde oynayabilirken, sezon başında Birmingham'dan Sunderland'e 1.75 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu.

Bu sezon takımla birlikte 17 resmi maça çıkan İngiliz oyuncu takımına 3 gol ve 1 asistlik katkı sağladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.