Andre Onana'yı Altay Bayındır korkusu sardı!

Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olan Manchester United kalecisi Andre Onana'nın formayı Altay Bayındır'a kaptırmaktan korktuğu belirtildi

Andre Onana'yı Altay Bayındır korkusu sardı!
Andre Onana'yı Altay Bayındır korkusu sardı!
GİRİŞ 15.11.2023 19:13 GÜNCELLEME 15.11.2023 19:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Manchester United, yeni yılın başlarında Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan Andre Onana'nın yokluğunda nasıl bir yol çizileceğini düşünüyor.

AFRİKA ULUSLAR KUPASI NE ZAMAN?

Süper Lig'den de birçok yıldızın katılacağı Afrika Uluslar Kupası, Ocak ayı ile Şubat ayları arasında oynanacak. Manchester United bu süre zarfında özellikle altı maç kadar Onana'dan yoksun kalacak.

KALE ALTAY'A GEÇEBİLİR

Andre Onana, Milli Takım ile Afrika Uluslar Kupası'na katılacağı için Kırmızı Şeytanlar'da gözler sezon başında Fenerbahçe'den transfer edilen Altay Bayındır'a çevrildi.

KALECİ ANTRENÖRLERİNİ ETKİLEDİ

İngiliz Daily Mirror'da yer alan habere göre; Altay Bayındır antrenmanlarda gösterdiği performansla takımın kaleci antrenörlerini etkilemeyi başardı. Öyle ki Onana'nın Altay için, "Birlikte çalıştığım en iyi yedek kaleci" dediği öğrenildi.

TURNUVA DÖNÜŞÜ FORMA SAVAŞI

Daily Mirror, Andre Onana'nın turnuvada yer aldığı süre içerisinde kaleye Altay'ın geçmesi halinde, Kamerunlu eldivenin ilk 11'e dönebilmek için bir savaşa girmesi gerektiğini ifade etti.

Bu ihtimali değerlendiren Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gitmekten vazgeçmeyi düşündüğü iddia edildi.

Henüz nihai karar verilmemiş olsa da Menajer Erik ten Hag'ın Kamerunlu kalecinin yokluğunda Altay Bayındır'a forma vermesi bekleniyor.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • katibb 5 ay önce Şikayet Et
    efsane olsun.. gurur duyarız..
    Cevapla
  • oflu 5 ay önce Şikayet Et
    ingilizlermi bildirdi panpa
    Cevapla
  • İsi 5 ay önce Şikayet Et
    Merak etmesin Bundan bi cacık olmaz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hatta messi nin de uykuları kaçmış
    Cevapla
  • Osmanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Bu onanayı ben bile bu yaşımda amatörlülüğümle keserim. Adamlarda nasıl sabır var anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle