Haaland için kesenin ağzını açacaklar! Astronomik teklif yolda

Real Madrid, Manchester City'nin yıldız golcüsü Erling Haaland için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor. Madrid devi, Norveçli golcünün serbest kalma bedelini ödeyip kadrosuna katmak istiyor.

GİRİŞ 13.11.2023 14:22 GÜNCELLEME 13.11.2023 14:30
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga ekibi ekibi Real Madrid, Erling Haaland için kesenin ağzını açmaya hazır.

İspanyol basınından AS'ın haberine göre; Madrid devi, Karim Benzema'nın takımdan ayrılışının ardından boşluğunu dolduramadı ve gelecek yazın transfer hedefi olarak Erling Haaland'ı belirledi.

Forvet bölgesine kalitesinden şüphe duyulmayacak bir ismi transfer etmek isteyen Madrid yönetiminin gelecek yazı bekleme sebebi ise Haaland'ın sözleşmesinde 200 milyon Euro'luk serbest kalma maddesinin devreye girecek olması. Haberin detayında Real Madrid'in bu bedeli ödeyerek oyuncuyu kadrosuna katmayı planladığı iddia ediliyor.



Bellingham mekik dokuyacak


İspanyol ekibinin bu hamlesinde Jude Bellingham da devrede olacak. Borussia Dortmund'da birlikte forma giyen ve çok yakın arkadaş olan ikiliden Bellingham, Haaland'ı Madrid'e gelmesi için ikna etmeye çalışacak. Real Madrid, Norveçli yıldızın ikna edilmesi durumunda Kylian Mbappe transferinden de vazgeçecek.

23 yaşındaki golcü oyuncu bu sezon çıktığı 18 resmi maçta takımına 17 gollük katkı sağlarken, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Şimon 5 ay önce Şikayet Et
    Mbabbe veya halland yakışır reale
    Cevapla
  • Resul 5 ay önce Şikayet Et
    bu haaland çok şişiriliyor. ederinin çok altında bi kaliteye sahip topçu bu bence. tabi külüpler hesapsız almazlar ama bana ilginç geliyor. bunun yeteneğinin üstünde o kadar çok futbolcu var. Ronaldo, Messi gibi oyunların 3 te 1 kalitesine anca sahip
    Cevapla
  • resule cvp 5 ay önce Şikayet Et
    reale söyleyelim sana Bi danışsınlar
    Cevapla