Salah için çılgın bedelli transfer iddiası: "Anlaşma sağlandı"

Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah için bir kez daha Suudi Arabistan iddiası ortaya atıldı. Mohamed Salah'ın sezon sonu için Suudi Arabistan ekibiyle prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

GİRİŞ 06.11.2023 15:02 GÜNCELLEME 06.11.2023 15:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yeni sezon öncesi adı Suudi Arabistan ekipleriyle anılan Mohamed Salah, Liverpool'da kalmıştı. Mısırlı yıldız için transfer iddiaları bir kez daha ayyuka çıktı.

Football Insider'ın haberine göre bir Suudi Arabistan ekibi, yeni sezon için Mohamed Salah ile prensip anlaşmasına vardı. Haberde Salah'ın teklifi sözlü olarak kabul ettiği vurgulandı.

Transferden Liverpool'un kasasına girecek rakamın 150 milyon sterlin olacağı belirtildi. Yine haberde, sezon sonunda sözleşmesinin son yılına girecek olan Mohamed Salah'ın söz konusu rakama satılmasının Liverpool için iyi bir anlaşma olacağı vurgulandı.

Suudi Arabistan'dan Okaz'ın haberine göre ise Mohamed Salah'ın anlaştığı kulüp Al-Ittihad.

Bu sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 15 maça çıkan Mohamed Salah 10 gol, 4 asistlik skor katkısı vardı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • niksarlı 5 ay önce Şikayet Et
    Allah bunun hesabını sizden sorsun zındık vahabiler..her şeye para bulursunuz ama filistine yok değilmi...
    Cevapla