Premier Lig'de skandal Filistin yasağı! O ifade kullanılmayacak

İngiltere Futbol Federasyonu (The FA), futbolcuların sosyal medya hesaplarında "nehirden denize" ifadesini kullanmaması için kulüplere yazı gönderecek.

GİRİŞ 02.11.2023 03:27 GÜNCELLEME 02.11.2023 09:24
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Federasyonun kulüplere tavsiye kararı, Leicester Cityli futbolcu Hamza Choudhury'nin sonradan sildiği paylaşımında "nehirden denize" ifadesini kullanmasının ardından geldi.

"TÜM KULÜPLERE YAZI GÖNDERECEĞİZ"

Federasyon kaynaklarının basında yer alan açıklamasında, "Dikkatli bir değerlendirmenin ardından, bu ifadenin birçok kişi için saldırgan olduğu ve futbolcular tarafından sosyal medya paylaşımlarında kullanılmaması gerektiğini belirtmek için tüm kulüplere yazı göndereceğiz." denildi.

Filistin'e destek verdiği için kadro dışı kalmıştı! Pişman değilFilistin'e destek verdiği için kadro dışı kalmıştı! Pişman değil

Açıklamada, "Bu ifadenin bir futbolcu tarafından tekrar kullanılması halinde, nasıl davranmamız ve karşılık vermemiz gerektiği konusunda polisin rehberliğine başvuracağız." ifadesi kullanıldı.

Ürdün Nehri ile Akdeniz arasındaki topraklara atıfta bulunan ifade, Filistin'i desteklemek için kullanılıyor.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • hızıroğlu 6 ay önce Şikayet Et
    NEHİRDEN DENİZE...özgür Filistin... terörist İTrail... katil İTrail... kahrolsun siyonizm... kahrolsun ABD ve işbirlikçileri
    Cevapla
  • yusuf 6 ay önce Şikayet Et
    tabi tabi demokrasinin beşiğiya uygundur.Allah sizide demokrasinizide kahretsin.katiller.bunları uluslararası platformlarda sık sık dillendirmek lazım.onlar demokrasi dedikçe gülüp dalga geçmeli hadi ordan demeli.
    Cevapla
  • Bamsı 6 ay önce Şikayet Et
    demokrasi safsafatalarıyla uyuttunuz insanları medeniyet dağıtıyoruz diye ahkam kesersiniz Allah topunuzu kahretsin
    Cevapla
  • Netitrebet 6 ay önce Şikayet Et
    ''İfade özgürlüğü'' safsatasını bunlardan almamışmıydık ? Bizde hainlik yapıp, memlekete zarar verenleri kodese tıktığımızda, ifade özgürlüğü yaygarası yapanlar bunlar değil miydi ? Peki o zaman neden bunlardan aldık biz ? Şu an akıllandık mı ? Yanlış yaptığımızı gördük mü acaba ? Bunu nasıl düzelteceğiz peki ? Bizim kendi milli ve geleneksel kanunlarımızın kıymetini anlamadık mı hala ?
    Cevapla
  • fuzul 6 ay önce Şikayet Et
    batı dibe batacak narda..savunanlar da!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle