Messi'den Barcelona'ya geri dönüş sinyali!

8. kez Ballon d'Or kazanarak kendi rekorunu geliştiren Lionel Messi, efsanesi olduğu kulübü Barcelona için geri dönüş sinyali verdi.

Messi'den Barcelona'ya geri dönüş sinyali!
Messi'den Barcelona'ya geri dönüş sinyali!
GİRİŞ 31.10.2023 18:24 GÜNCELLEME 31.10.2023 18:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Lionel Messi, Ballon d'Or ödülüne 8. kez ulaşarak kendine ait rekoru geliştirdi. 

Arjantinli süper yıldız, ödül gecesinde efsanesi olduğu kulübü Barcelona hakkında taraftarlarını heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. 

"Barcelona'ya vedayı hak ediyorum"

Lionel Messi, Barcelona hakkında açıklamasında; "Ayrılığım acı bir tat bıraktı ve bu hoşuma gitmedi. Hikayenin sonunu değiştirmek isterim. Bana bu kadar mutluluk veren insanlara veda etmeyi hak ediyorum. Eğer bu gerçekleşirse elbette orada olmaktan çok mutlu olacağım." dedi. 

Lionel Messi'nin MLS ekibi Inter Miami ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Son Dünya Kupası şampiyonu 2021 yazında Barcelona'dan ayrılarak PSG'nin yolunu tutmuştu. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Uğur 5 ay önce Şikayet Et
    Meali ; ABD'de güzel para kazanıyorum Barca bana bu parayı verirse hemen gelirim herşey tamamen duygu$al.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    yahud olduğu için önemli dimi?
    Cevapla