Haberi alınca dünyası başına yıkıldı! Dünya Diaz'ın başına geleni konuşuyor

Liverpool forması giyen Luis Diaz'ın anne ve babası kaçırıldı. Kolombiyalı yıldızın annesinin daha sonra kurtarıldığı belirtildi.

GİRİŞ 29.10.2023 11:21 GÜNCELLEME 29.10.2023 18:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Liverpool forması giyen Luis Diaz sıradışı bir olayla gündeme geldi.

Kolombiya medyasından Semana'da yer alan habere göre, Diaz'ın anne ve babası Luis Manuel Diaz ve Cilenis Marulanda, cumartesi günü öğleden sonra Guajira'nın Barrancas bölgesinde kaçırıldı.

SİLAHLI KİŞİLER ÖNLERİNİ KESTİ

Anne ve baba Diaz'ın cumartesi günü yaşadıkları mahalle olan Los Olivos'a kamyonetle doğru yola çıktıkları sırada motosikleti silahlı kişiler tarafından önlerinin kesildiği kaydedildi. Motosikletten inen silahlı saldırganların Marulanda ve Diaz'ın araçlarına binerek iki ismi kaçırdığı aktarıldı.

YETKİLİLER HAREKETE GEÇTİ

Bu kaçırma olayının ardından asker ve polis güçlerinin Luis Diaz'ın ailesini kurtarmak için operasyon başlattığı belirtildi. Yetkililerin, Diaz'ın ailesinin bulunduğu kamyonette başka kimlerin olduğunu öğrenmek, olayın tam koşullarını belirlemek için acil bir toplantı yapacağı ifade edildi.

"ANNESİ KURTARILDI"

Öte yandan Semana'nın olay üzerinde çalışan kaynaklardan edindiği bilgiye göre Diaz'ın annesinin kurtarıldığı öne sürüldü. Söz konusu kaynaklardan alınan bilgilerde, "Anne elimizde, sağlık durumu iyi, korkmuş ama iyi. Babayı arabadan indirdiler ve oradaki patikalardan geçirdiler" ifadeleri yer aldı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • emr 5 ay önce Şikayet Et
    Çok mantıklı .:)
    Cevapla
  • Misafir 123 5 ay önce Şikayet Et
    Umarim babasi da bulunur. Sonra onlari da yanina alsin, bir ev kiralasin
    Cevapla
  • EV-3 5 ay önce Şikayet Et
    Kiralamasına gerek yok satın alsın Londra dan bir ev, parası mı yok? Hem İstanbul daki ev fiyatlarına bakarak Londra daha ucuz!
    Cevapla
  • Hakan 5 ay önce Şikayet Et
    Sen milyon dolarlar kazan annene babana sahip çıkma yanına alma Bi kamyonetle yolculuk yapmaları herseyi açıklıyor aslında...
    Cevapla
  • Muhammed haktan 5 ay önce Şikayet Et
    Gelmedilerse ne yapsın. Anca dedikodu üretirsiniz, boş boğazlar,alemin hayrlı evladı seni:)
    Cevapla
  • Gercek 5 ay önce Şikayet Et
    Hakan kardes babam vefat etti annemi yanıma almak istedim özel oda verdim bir eli yağda bir eli balda ama köyüm de köyüm diyor başka bir şey demiyor,
    Cevapla
  • Ömer Faruk 5 ay önce Şikayet Et
    Günde yüzlerce şehit verirken bu haber ne alaka
    Cevapla
  • Ahmet bıyıklı 5 ay önce Şikayet Et
    Sabah, komşu kadınlar apartmanın önünde toplanmış Diaz'ın anne-babasını konuşuyorlardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle