Erol Bulut'tan Salih Uçan için transfer açıklaması!

Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı ocak ayında transfer edecekleri yönünde çıkan söylentiler üzerine bir açıklama yaptı.

Erol Bulut'tan Salih Uçan için transfer açıklaması!
Erol Bulut'tan Salih Uçan için transfer açıklaması!
GİRİŞ 27.10.2023 15:58 GÜNCELLEME 27.10.2023 15:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İngiltere Championship takımı Cardiff City'nin teknik direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı transfer etmek istedikleri iddialarına yanıt verdi. Wales Online'a konuşan Bulut, Alanyaspor'u çalıştırdığı dönemde öğrencisi olan Salih hakkında ortaya atılan söylentileri yalanladı.

EROL BULUT: "SALİH BİZİM İÇİN PAHALI BİR OYUNCU"

Erol Bulut, Cardiff City'nin Salih'i ocak ayında kadrosuna katacağı iddialarının sorulması üzerine "Salih Uçan aynı zamanda Manolis Siopis'in de bulunduğu Alanyaspor'da çalıştırdığım bir oyuncu. İyi bir orta saha oyuncusuydu ve birlikte çok iyi oynadılar ama biz bu transferi gerçekleştirebilecek seviyede değiliz. Salih bizim için pahalı bir oyuncu. Bunu basına kim duyurdu bilmiyorum, belki onun menajeri Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalamaya çalışacak!" diyerek yanıt verdi.

61 MAÇTA 4 GOL, 12 ASİST

29 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Siyah beyazlı formayla 61 kez maça çıkan Salih Uçan 4 gol atarken, 12 kez de asist yaptı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • bal yapmayan ari 6 ay önce Şikayet Et
    bu sadece iki mac oynadi aykut kocaman sayesinde biri avrupa maci, digeri orduya attigi gollerde ustalik vardi o yüzden itanyanlar aldi sonra balon sündü
    Cevapla