Olaylı maçtaki hakem hatasını kabul etti: Penaltı itirafı!

İspanya LaLiga'da Sevilla ve Real Madrid arasında oynana maçın hakemi De Burgos Bengoetxea, karşılaşmanın ilk yarısında hata yaptığını ve penaltıyı atladığını kabul etti.

Olaylı maçtaki hakem hatasını kabul etti: Penaltı itirafı!
Olaylı maçtaki hakem hatasını kabul etti: Penaltı itirafı!
GİRİŞ 24.10.2023 19:12 GÜNCELLEME 24.10.2023 19:12

LaLiga'da lider Real Madrid, 10. hafta mücadelesinde deplasmanda Sevilla ile karşılaştı.

Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlanırken maçın ardından hakem De Burgos Bengoetxea'nın kararları tartışma konusu oldu.

Hata yaptığını kabul etti

İspanyol AS gazetesinde yer alan haberde De Burgos Bengoetxea'nın Penaltı pozisyonunda yaptığı hatayı kabul ettiği belirtildi.

Maçın yayıncılarından DAZN' o pozisyonla ilgili görüntüleri paylaşırken görüntülerde hakemin Real Madrid'den Vinicius Jr.'la yaptığı konuşmada, "O pozisyonda yanıldım. Yanılmışım Vini." dediği görüldü.

Ne olmuştu?

Karşılaşmanın 44. dakikasında sol kanattan gelişen atakta Vinicius Jr. Sevilla'dan Jesus Navas'ın müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kaldı.

Hakem De Burgos Bengoetxea oyunu devam ettirirken penaltı kararı vermedi.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.