Ajax taraftarı isyanda! Tadic'i mumla arıyorlar

Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic'in eski kulübü Ajax, Hollanda'da tarihinin en kötü sezonunu geçiriyor. Gidişattan memnun olmayan taraftarlar oluşan tabloyu Tadic'in takımdan ayrılmasına bağlıyor.

GİRİŞ 23.10.2023 14:40 GÜNCELLEME 23.10.2023 15:02

Hollanda'nın en büyük kulüplerinden Ajax, tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.

Eredivisie'nin 9. haftasında Utrecht'e konuk olan Maurice Stejin'in ekibi, sahadan 4-3'lük mağlubiyetle ayrılarak küme düşme hattına demir attı.

Ajax, Hollanda'da profesyonel futbolun başlamasından bu yana ilk kez üst üste 8 resmi maçta galibiyet alamadığı bir dönemi yaşıyor. Taraftarlar ise takımlarının bu kötü gidişini yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'ye imza atan Tadic'e bağlıyor.

Kırmızı-beyazlı futbolseverler, eski yıldızları Dusan Tadic'in sarı-lacivertlilere transfer olmasının oyun sistemlerini bozduğunu, hücumda atakları iyi yönlendirecek kaliteli bir ayaktan mahrum kaldıkları için de olumsuz sonuç aldıklarını düşünüyor.



TADİC FENERBAHÇE'DE PARLIYOR


Dusan Tadic ise eski kulübü Ajax'ın aksine Fenerbahçe formasıyla parlak bir performans ortaya koyuyor. Sırp yıldız, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 17 maçta 6 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.