Eljif Elmas'ın menajeri konuştu! F.Bahçe'ye piyango vurabilir...

Napoli'nin başarılı orta saha oyuncusu Eljif Elmas'ın menajeri dikkat çeken açıklamalar yaptı. Orta saha oyuncusunun olası transferi Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor.

Eljif Elmas'ın menajeri konuştu! F.Bahçe'ye piyango vurabilir...
Eljif Elmas'ın menajeri konuştu! F.Bahçe'ye piyango vurabilir...
GİRİŞ 13.10.2023 10:47 GÜNCELLEME 13.10.2023 10:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin sadece 180 bin euroya transfer edip 2 yıl sonra maliyetinin tam 90 katı bedelle (16.2 milyon euro) Napoli'ye sattığı Eljif Elmas, İtalyan ekibindeki performansıyla değerini katladı.

Son dönemde birçok Avrupa ekibinin transfer gündeminde yer alan Eljif Elmas için oyuncunun menajerinden çarpıcı açıklamalar geldi.

ELJIF ELMAS İÇİN TRANSFER SÖZLERİ

24 yaşındaki futbolcuyla ilgili konuşan George Gardi; İngiltere Premier Lig, Bundesliga ve LaLiga ekiplerinin yaz transfer döneminde Eljif Elmas'la ilgilendiğini belirtti.

Kulüp ismi de veren menajer Gardi, Leipzig'in Eljif Elmas'a somut ilgisini itiraf etti.

Napoli ile yeni sözleşme konusunda görüştüklerini belirten Gardi, henüz anlaşma sağlayamadıklarını dile getirdi. Eljif Elmas'ın İtalyan ekibiyle 2025 yılına kadar kontratı bulunuyor.

FENERBAHÇE'NİN ELJIF ELMAS'IN SONRAKİ SATIŞINDAN PAYI BULUNUYOR

Öte yandan Eljif Elmas'ın transferi Fenerbahçe'yi de yakından ilgilendiriyor. Öyle ki Sarı-Lacivertlilerin, Makedon orta saha oyuncusunun sonraki satışından payı bulunuyor.

"AZAMİ 1.5 MİLYON EURO"

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ı Napoli'ye sattığı dönemde KAP'a yaptığı bildirimde, "SSC Napoli tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde SSC Napoli tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüzün azami 1.500.000 EUR bonus elde etme imkanı bulunmaktadır." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: NTV SPOR
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Dogrusu 6 ay önce Şikayet Et
    Elif Elmas,Türktür.Milli takıma almak için neden kimse ugrasmadi.
    Cevapla
  • Şahin 6 ay önce Şikayet Et
    Sonraki satıştan pay maddesinin de artık bir önemi kalmadı. Sırf bu parayı vermemek için zorunlu satın alma şartı koyarak yüksek kira bedeliyle oyuncuyu başka bir kulübe gönderiyorlar.
    Cevapla