İngiltere'de Erol Bulut damgası!

Bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Erol Bulut, Cardiff City'de başarılı bir dönem geçiriyor. Geçtiğimiz ay takımıyla 5'te 4 yapan Erol Bulut, İngiltere Championship'te "ayın teknik direktör adayları" listesine girdi.

GİRİŞ 12.10.2023 13:34 GÜNCELLEME 12.10.2023 13:34
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, İngiltere Championship'te "ayın teknik direktörü" adayları arasında yer aldı.

Cardiff, geçtiğimiz eylül ayında ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 yenilgi alırken 12 puan topladı. Galler ekibinin bu başarısı sonrası teknik direktör Erol Bulut da 3 meslektaşıyla birlikte "ayın teknik direktörü" adaylığına layık görüldü.

3 ADAY DAHA VAR

Bulut dışında Kieran McKenna (Ipswich Town), Tony Mowbray (Sunderland) ve Liam Rosenior (Hull City) adaylar arasında bulunuyor. Kazanan ismin yarın açıklanması bekleniyor.

PLAY-OFF HATTINDAN 1 PUAN UZAKTA

Cardiff City, 11 haftası geride kalan Championship'te 17 puanla 9. sırada yer alıyor. Ligde ilk 2'ye giren takımlar doğrudan Premier Lig'e çıkarken, 3 ve 6 sıralara arasında kalan 4 takım ise bir üst lige çıkabilen son ekip olabilmek için play-off maçları oynuyor. Cardiff'in altıncı sıradaki Birmingham ile arasında 1 puan bulunurken, ikinci basamaktaki Ipswich Town'ın 11 puan gerisinde yer alıyor.  

KAYNAK: NTVSPOR
Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Mehmet dondur 6 ay önce Şikayet Et
    Başarıların devamını diliyorum
    Cevapla
  • Muhtar 6 ay önce Şikayet Et
    helal olsun bulut yerli hocaları beğenmeyenlere ders eriyorsun aferin
    Cevapla
  • Malatya 6 ay önce Şikayet Et
    Malatyasporda parladı adam helal olsun tbrler
    Cevapla
  • çağrıbey 6 ay önce Şikayet Et
    tebrikler başarılar dilerim erol hocama
    Cevapla
  • Atillahan 6 ay önce Şikayet Et
    Tebrikler Erol hoca, gecen hafta tanisma firsati buldum, cok degerli, mutevazi, efendi, inançli birisi. Basarilar diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle